I går var jeg på den siste Harry Potter filmen, og ettersom jeg har vokst opp med Potter siden den første filmen kom ut i 2001, så synes jeg det er rart at eventyret har tatt slutt! Husker at jeg var kjempeforelska i Harry etter den første filmen, og at mamma måtte kjøpe HarryPotter skoledagbok til meg! Haha..er så moro å tenke tilbake på :-)

 

Gjennom de 8 Harry Potter filmer har det også blitt byttet ut en del roller, noen som har blitt lagt merke til mer enn andre!

 

Richard Harris spiller Albus Humlesnurr i DVS og MK, men etter hans bortgang 25. oktober 2002, måtte Michael Gambon ta over.

Jim McManus erstattet av Ciarán Hinds i rollen som Abriam Humlesnurr.Sharon Sandhu erstattet av Afshan Azad i rollen som Padma Patil.Christian Coulson ble erstattet av Frank Dillane i rollen som unge Tom Venster.Elizabeth Spriggs erstattet av Dawn French i rollen som Den Trinne Dame.Derek Deadman erstattet av Jim Tavara i rollen som barmannen Tom.Richard Fish erstattet av Domnhall Gleeson i rollen som Rulle Wiltersen.Nina Young erstattet av Kelly MacDonald i rollen som Helena Ravnklo.


Emily Dale erstattet av Georgina Leonidas i rollen som Katti Bull.Tom Knight erstattet av Ian Kelly i rollen som Hr. Grang.Louis Doyle erstattet av Jamie Marks i rollen som Ernst Maltmann.Peter Cartwright erstattet av David Ryall i rollen som Elifas Dogger.Jennifer Smith erstattet av Jessie Cave i rollen som Lavendel Bruun.Jessica Hynes (stemme) erstattet av Sophie Thompson i rollen som Mafalda Hopstok.


John Paul Castrianni erstattet av Peter Mullan i rollen som Øxodd.


Leilah Sutherland erstattet Rochelle Douglas i rollen som Alliken Spunt.


Genevieve Gaunt erstattet Scarlett Byrne i rollen som Petrea Parkasen.


Danielle Tabor erstattet av Tiana Benjamin i rollen som Angelika Johnson.


Timothy Bateson erstattet av Simon McBurney i rollen som Krynkels stemme
Jean Southern erstattet av Margery Mason i rollen som "matvogndamen".


Charlotte Skeoch ble erstattet av Louisa Warren som Hanna Abom


Kjenner du igjen noen av disse?

 

Vet du forresten hvem som spiller denne, ikke fullt så vakre mannen:


....Det er denne mannen:


Ikke fullt så skummel? Ralph Fiennes.

 

Har du fulgt med gjennom årene?

Kategori: BloggKommentarer
15.jul.2011, 20:49

Lurer på hvorfor de byttet på skuespillerne på så mange roller, at de richard ble byttet med michael er jo ganske obvious. ,men de andre?

15.jul.2011, 21:22

demi: Lurer jeg på også!

15.jul.2011, 21:28

SV; tar litt tid -.-

16.jul.2011, 09:51

Jeg har fulgt med ja! Er en ekstrem fan. Har to Harry Potter tatoveringer.. sier litt. Love it, og er rett og slett forferdelig at det er over..

16.jul.2011, 12:07

wow, var mange roller som er blitt ertstattet. eneste rollen jeg har merket som har blitt erstattet et Humlesnurr

17.jul.2011, 20:20

oi, mange som har blitt endra!Skriv en ny kommentar

Navn:

Mail:

Bloggadresse:

Kommentar: