Tenkte jeg kunne vise dere hvordan det ser ut hjemme hos oss, har ikke noe bedre å gjøre akkurat nå! Sikkert kjempe interessant.


Jeg har ikke goddi å rydde for å ta bilder av huset og vise dere, såklart :) Jeg regner ikke med at dere bryr dere så ille om litt smårot!JEG VEEET!!!! DET SER FORFERDELIG UT!!!!!!! Men det er sånn jeg ser ut nå, møkkete og ekkel en søndagskveld, og dagen etter 2 kilo sminke og partyhumør. Men det skal gjøres noe med om ikke så alt for lenge, skal rydde rommet mitt som er ganske bomba, og deretter ta en lang,deilig, varm dusj og pleie huden litt! :)

Hva har du gjort i dag da?
Slapper av og koser meg hos Annhelen!


Annhelen er klar for litt alkohol :)

.......Venter nå på middag! Er så sulten, så det skal bli bra!

Tok bilde av Bella i bilen i går (men fikk ikke lagt det inn), se så søtt;

Og en morsomt bilde av pusen til Chris;


And me, på skolen i går;


Sånn! Nå skal jeg spise middag, så blogges vi senere!It's so....hard!
Jeg sliter med å legge ting bak meg, som irriterer meg og forfølger meg. Jeg mener ting som er blitt sagt, må da ha en mening..En eller annen mening. En følelse bak det man sier. Og visse ting gjør meg nervøs. Jeg blir sur av å innrømme ting for meg selv, ting jeg ikke vil bry meg så mye om, som jeg burde la ligge, men som nekter å forlate tankene mine. Jeg vil beholde den jeg elsker, så derfor vil jeg holde mange av tankene mine for meg selv. Noen ganger er det umulig. Jeg vet at jeg må skjerpe meg, ikke føle så mye som jeg gjør, men.. det er jo ikke mulig. Eneste utvei er å skjule det. La det ligge. La det surre bakerst i hodet, og la det strømme fram de gangene jeg er alene. Ting som har blitt sagt som har såret meg så ille, som jeg ikke klarer å skyve bort. Så tenker jeg at jeg har gjort mye sårende tilbake, så da er vi jo "skuls"....Men akkuratt visse ting glemmer jeg ikke. Jeg er ikke sikker på om det er tilgitt, men tilgivelse er viktig. Man tilgir, men ikke glemmer. Jeg elsker min kjære så høyt. Når jeg blir spurt om hva som plager meg, så klarer jeg ikke få fram ett pip. Det ligger på tunga. En klump i halsen. Jeg vil ikke si det, fordi jeg vil ikke minnes på det, eller at vi skal snakke om det, jeg føler meg svak. Jeg vil ikke minne han på gamle dager. Jeg vil at han skal leve nå, med meg.
Bilder fra Weheartit.

En kald Nina mellom Anders og Jon-Fredrik....K.A.L.D.T


Hadde en koslig kveld. Spesielt koslig når alle reiste seg og sang bursdagsang når jeg kom inn :) Herlig!

Og i gåååår, lagde jeg og Chris hjemmelaget pizza, var ute og kjøpte kamera og en tur hos Rufus, en kamerat!
nam nam :)

Hva har du gjort i helgen da?


yesterday..Har ikke hatt nett på flere dager, så har fått blogget så lite! Og i går var det rett og slett ikke tid. Nå sitter jeg i stua med en sånn nettkabel, så da griper jeg sjangsen til å få inn litt nytt! :)

I går ble jeg 19 år! Begynner å bli gammel merker jeg. Ett ganske kjedelig tall! Fått maaange gratulasjoner og koste meg hjemme med venner på besøk i går. Bilder har jeg ikke fått lagt inn på datan enda, men det kommer senere. Sikkert mye flott :) Not...

Så i dag sto jeg opp klokken 11, ryddet litt, så tar jeg resten senere i dag. Nå har jeg tatt en dusj, kledd på meg og skal snart ut sammen med Chris for å se på kamera og pante flasker som sto igjen fra i går! haha.

Litt kjedelig innlegg uten bilder, men det kommer!

Ha en fin dag så lenge!Nå har jeg ikke hatt nett hjemme på 2 dager, så det betyr null blogg, facebook, whatever.... Litt irriterende, men en smule deilig! Uansett, på mandag fikk jeg ny kommode av mamma, og i dag skal den settes opp :) Begynte i går, men ble ikke ferdig siden stefaren min skulle på nattevakt.
Og så må jeg i banken før det stenger  i dag, må betale noe....greier.....

OGSÅ må jeg få ut noe! PARKERINGSPLASSER PÅ SKOLEN....som ikke eksisterer i det hele tatt!!!! Alle parkeringsplassene som finnes rundt skolen, SOM ER FÅ, koster penger!! Utenom en 2 timers plass som jeg har fått bot på 500kr på før, fordi jeg sto der 10 min for lenge. Og der risikerer jeg å stå hver dag fordi det ikke finnes andre plasser som ikke koster penger, og jeg nekter å betale 80 kroner hver dag for å parkere. Og nå i tillegg så driver dem og arbeider på den 2 timersplassen, så det går ikke ann å parkere der heller, så nå har jeg stelt meg på parkeringen til solstudio, som det står at det er reserverte plasser på... altså ikke lov for meg, som skal på skolen, og ikke ta sol. Har spurt rektor om problemet ett par ganger, men det skjer ingenting.

Må i banken i dag.. før det stenger, som jeg ikke vet  når er...Noen som sier at det er kl. 3 så jeg drar 2! Haha. Skrev BANKEN på hånda mi i går kveld for å huske det, og i dag våknet jeg opp med BANKEN skvist på sjakan. Herlig.

Jobben i går.... det gikk bra, men noe gikk veldig, veldig ille. Haha. Tør ikke si hva som skjedde engang. Skal samle mot til meg å fortelle dere hva jeg klarte å gjøre, senere i dag!


Hei, Katy Perry!
Faktisk, så synes jeg bare det er moro når dette skjer. Helt ærlig...Jeg skulle ønske alt kunne slutte å bli vist frem som så "perfekt" utseendemessig, overalt, ikke en eneste som har kviser, uren hud, og så klart har alle perfekte former :) UTENOM når media vil at de skal se fæle ut, og skriver "Oh my gad, sjekk trynet til Britney Spears, ho har seriøst en KVISE PÅ NESA..." Stooort, woooow. Hvorfor kunne ikke alle bare bli vist frem som de virkelig er, med både kviser, fett, strekkmerker og uren hud. Hadde vært mye bedre forbilder for de unge! Ikke rart man får dårlig selvtillit sånn ting er.
want to go home.. hate school ......... fin innstilling :)


På fredag var jeg hos Lisabeth og en liten tur på byen, og over her ser du ett par bilder fra hjemme hos Lisabeth!
På lørdag, i går, så var jeg og Chris en tur hos Henrik og Madelen sammen med Andrè. De har fått seg en liten søt dachs som heter Maxi, helt nydelig! Senere på kvelden skulle vi kjøre en kamerat av Chris på byen, og ettersom han var så full at han så vidt klarte å gå så tok det sin stund :) Kom oss heller aldri avgårde fra der han var.
Leste i SA i stad at det var to gutter i sarpsborg sentrum som ble satt inn i natt, og jeg tviler ikke på at det var han! 21 åring, beruset og voldelig, eller hva det sto.. hahahha, jeg dør!!!

Uansett.. Nå skal jeg ned å spise is :)!
Crowded house - don't dream, it's over.  Synes refrenget er fint :)

 


Natalie Imbruglia - torn

 


The beatles - let it be

 


The last goodnight - pictures of you

 


Alex Lloyd - amazing

 

Noen du kunne hørt på?

Noen ganger er god gammel (ikke alle like gamle) musikk det som skal til!Vel...i går var vi hos Lisabeth og det var koslig! Satt og kosa oss lenge før vi dro en liiiiten tur på byen, som var helt unødvendig. Jeg og Chris hadde egentlig ikke tenkt oss på byen, men når alle andre skulle så tenkte vi at det ikke ville skade med en liten tur. Det ble en unødvendig tur, kom, var der i 20 min og dro igjen! 
Og jeg, da..Å ikke drikke sprit er ett av nyttårsforsettene mine, men i går tok jeg meg ett par shots. Og ja, nå angrer jeg for fullt. Heldighvis sitter jeg ikke med sånn "orker ikke se ut av vindu engang, livet suger" - følelse som jeg pleier, det kommer ann på hvor mye som blir drukket! Nå har jeg bare den klumpen i halsen som gjør meg ekstra kvalm ved tanken på alkohol...MEN, jeg SKAL klare å holde nyttårsforsettene mine, hvertfall forbedre dem i stooore grader! Jeg har skrever dem ned fordi det er forandringene jeg vil ha, og da skal jeg sørge for at jeg får dem :)

 

Nå i dag så vet jeg egentlig ikke hva som skjer. Jeg sitter alene hjemme på rommet til Chris med en Go morgen yoghurt og et glass vitamindrikke, begge dela urørt hittil. Hadde vært deilig å bare slappe av i dag, men så er det også koslig å finne på noe :) Så vi får se!

 

Storm...

 
Åååh, Chris er så flink til å ta bilder!! Nooot, alle ble like ruggete! haha. Det her var på vei hjem forrige helg..tok noen bilder i går og, men kameraet ligger fortsatt hos Lisabeth :)Pent....... Den veien du ser der er veien ned til meg, btw! Ganske lost.....som du ser.


Ikke bra... Mere flaut... !!!!!!!!!!! Dør av meg selv, haha.


Også nå flyyyyr vi, Elenora!!!! Hmm, tror ho var mer intressert i apedansen :) Pinlig-morsomt.

Lyset som ser ut som striper eller hva du vil kalle det på beina mine :)oooiiiii... not so pretty :)
Nå har jeg ventet lenge på helg! I kveld skal jeg og Chris til Lisabeth, som gikk i klassen min i 2 år på Borg vgs. Lenge siden jeg har sett henne! :) Så nå, etter å ha sovnet etter skolen og nettopp våknet, skal vi få i oss noe mat, dusje og komme oss avgårde!

Hva skal du i dag da?


Har vært laaaang! Den tok aldri slutt, og det føltes ut som vi var stuck på skolen forever. De siste par ukene har rett og slett gått så sakte! Men når man kommer hjem og har tid til å slappe av, da skal klokka får fart på seg! Uansett, hadde 4 oppgaver i grafisk å levere kl.3 i dag, og jeg fikk levert alle, selvom ikke alle ble like bra. Skal få besøk av Sanne etterpå, og senere i kveld kommer Chris og skal sove her, hvis det blir som planlagt :)

 

Nå skal jeg bare sette på en episode av The O.C, le av Seth, og bare CHILLEN!!!!! Eller slappe av, om du vil.Bare en setning kan bety så utrolig mye. "Thank you for existing" får opp masse tanker hos meg hvertfall. Det å sette pris på venner, familie, de rundt deg.. Hvor heldig man er som har hverandre. Det er viktig å la de rundt deg vite at du setter pris på dem. Det er så lett å glemme bort...Man tenker at det ikke er så nøye, man tar seg ikke nok tid til å være sammen med de man er glad i, og man rett og slett glemmer dem vekk litt. Skremmende og sant. Noen som har opplevd det? Det skjer som regel når man går inn i nye faser i livet. Når man begynner på forskjellige skoler, flytter vekk fra hverandre, får nye venner, får seg kjæreste...Når endringer skjer.

Fin setning? Sier så mye hvis du tenker over det. Herlig måte å si at du setter pris på noen!Hvorfor være som alle andre? Hvorfor pøve å være som alle andre? Hva med å bare være deg selv isteden?..
Det er så mange som drømmer om lik en person, eller rett og slett drømmer om at folk skal drømme om å være seg. "Åh, ho ser så pen ut, og livet hennes virker helt perfekt"... neineinei. Det er langt i fra perfekt. Jeg mener, hvem har det vel perfekt? Ingen. Det beste er å bare gi slipp på alt, leve som den du er, og slik du vil. Om du er en ekstrem lesenerd, skolenerd, musikkfreak, alt mulig!! Bare vær RAR, vær RÅ. Vær ærlig (innenfor visse grenser), vær hyggelig, vær en god venn (noe som ikke betyr å gjøre alt for å gjøre personen fornøyd,men være der for han/hun), bare vær...DEG. Høres ikke det flott ut? :)

Jeg elsker å tenke "what the hell.." og ha det moro. Som en gang jeg og en vennine hadde vært på kino, og etter det løp vi ut i fontena i parken, dynka hverandre og holdte på å le oss ihjeeeel, og ikke brydde oss det grann om de som gikk forbi. Man gjør ikke sånt til vanlig. Poenget er å bare føle seg fri. Gjøre ting som får deg til å LE. Det er VIKTIG det.

Er du ikke enig? :)Jeg har perioder hvor jeg ikke har noe matlyst, og da blir det tungt å få i seg mat, noe som gjør at jeg går sulten og kvalm. Kvalmen gir meg jo heller ikke noe bedre matlyst! Tips?

 

I dag har jeg vært på jobb, vært å bowla! :) Og etter det var jeg hos Kristina en tur, og nå er jeg nydusjet og klar for kvelden. Hatt så ille vondt i hodet i hele dag, og i går! PAIN....

By the way.. Det var en mann i 60årene som ble påkjørt av toget på togstasjonen som er RETT ved siden av skolen jeg går på, i dag. Han overlevde! Sikkert uintressant for dere, men var litt sykt å høre, bare.Sett denne fyren før? Andy Samberg! Sjekk han ut, han er morsom.

Nå må jeg prøve å få i meg litt mat (matlysten er dårlig...usj) og etter det er det off to work!Sing it for the boys, sing it for the girls
Every time that you lose it sing it for the world
Sing it from the heart
Sing it till you're nuts
Sing it out for the ones that'll hate your guts
Sing it for the deaf
Sing it for the blind
Sing about everyone that you left behind
Sing it for the world, sing it for the world


(My chemical romance - sing)
JASPER RIVER FLOWS IN YOU:

 

Gamle bilder!!! :Aahhhh, morsomt å legge ut gamle bilder :) Og se tilbake, ikke minst tenke tilbake!Nå har jeg akkurat sett på Adventureland, og den var helt grei! Har også lastet ned The back up plan og PS i love you, men de får nok vente til senere! Skole i morgen :) Selvom sannheten er at jeg sikkert ikke får sove før rundt 3-4 tiden..haha. Dårlig til å sove når jeg skal.


Har du twitter? TRYKK HER, legg meg til hvis du føler for det

bloglovinJeg er åpen for alt! Hadde satt pris på det om du hadde tatt deg 30 sekunder til å skrive navnet på en film du liker og hva slags film det er! :) Nå har Chris dratt, og jeg skal rydde litt, ta en lang, deilig dusj, stelle meg litt, være sammen med de to fine hundene i huset her, og sååå til slutt skal jeg lene meg tilbake og kose meg med en film!!Ntåååå!!! Se på Bella! Dette var i førsten, ikke så lenge etter vi fikk henne <3Jeg blir nesten redd av tanken på å være alene, for da vet jeg at alt kommer fram. Jeg vil ikke stå opp og dra på skolen om morgenen. Men jeg vet at jeg må. Så jeg gjør det. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg gjør en dritt for tiden. Og jeg tenker; Hvorfor gidder jeg?... Jeg må si til meg selv hele tiden at jeg må ta meg sammen, dette her klarer jeg, det går bra.

Men uansett.. jeg vet at ting ordner seg. Det tar bare litt tid :D

Har ett par sanger til dere;


SING - my chemical romance

 


DON'T LET ME FALL - B.O.BKom hjem fra bursdag sånn i halv elleve tiden, Chris er her, og frem til nå har vi vel egentlig bare prøvd å få inn bildene fra kameraet. Det er Canon 350D..Noen som kan hjelpe meg? Jeg har windows 7, prøvde å oppgradere programmet til kameraet også, men funka ikke..Noen som har peiling?!
Nå er det filmtid!

La inn ett par bilde fra jeg og Chris var i Danmark med familien min :) I sommer.Okeeeei.. Jeg tørr ikke å si hvor sent jeg våknet i dag.. det var helt forferdelig, haha!
Skal snart i bursdag til tanta til Chris, men tenkte først å slenge ut ett par bilder fra i går :)Så tok jeg og Chris noen bilder som vi ikke har fått lagt inn enda, så de legger jeg ut i kveld hvis vi får det til!! :DI dag har jeg vært hos Elenora, i bursdag. Tok noen bilder, men har de ikke enda, så får legge de ut senere :) Tok noen jeg også, men gikk ikke ann å legge de inn, så ordner seg i morgen det!

Utenom det så sto jeg opp to timer for tidlig i dag også (gjorde det om tirsdagen og) når vi egentlig begynte klokken ti! Klarte likevel og komme forsent.......Og nå skal jeg og Chrs spise pizza og se på film, etter det skal vi sove.. ååååh som jeg gleder meg!!

 

Hvis jeg får det til, så blir det mange bilder i morgen :)!

 

Hva har du gjort i dag da?JA TAKK.. noe jeg har lyst på HELE tiden, UANSETT så er det jordbær!!!!! Elsker det!!Fant ett gammelt bilde av Kristen Stewart på datan, btw :)

wooow. Hva synes du?Jeg har tunge dager nå. Jeg prøver så godt jeg kan å holde hodet hevet, smile og le. Men jeg vil bare grave meg ned. Jeg tenker på så mye, og selvom jeg har mennesker rundt meg som jeg snakker med ting om, så føler man seg alene, fordi de ikke skjønner helt eller føler det du føler..skjønner? Det er mest når jeg er alene ting tar overhånd i hodet mitt, så det aller beste er vel å holde seg opptatt. Jeg har en klump i halsen, og en følelse av å ville sprenge...nær ett skikkelig sammenbrudd. Jeg trenger å virkelig få ut ting.. men jeg benekter ting, og vil ikke innse ting, og hvertfall ikke si visse ting som plager meg høyt, for da føler jeg at jeg er svak, eller at jeg "taper", eller hvordan jeg skal forklare det. Jeg liker å heve hodet og sette på en maske som sier at ingen kan ødelegge for meg, stå i veien, eller se på andre som bedre enn meg. Men inni meg.. så faller jeg nesten sammen noenganger. Jeg føler alt det dårlige, og jeg må takle det med meg selv. Det er meg og meg. Jeg som må komme meg gjennom ting. Eneste jeg som kan hjelpe meg selv til å slutte å tenke så mye på ting. Det er vel sånn med oss jenter, vi tenker for mye?... Det de sier..Selvom jeg velger å tro at det ikke bare gjelder oss jenter! Uansett, jeg kommer meg gjennom det meste, det bare føles som en evighet.. Man skal jo leve, men da må jeg ta livet litt lettere, ta ting litt lettere.. rett og slett bli mindre følsom?Ser du på The OC?
Jeg liker serier som får meg til å føle meg bra, som jeg kan kjenne meg igjen i, i personene, som får meg til å tenke.. Har jeg sett en episode av One tree hill, hender det ofte at jeg sitter igjen med tanker over hvor heldig jeg er som har de personene jeg har, rundt meg. Tanker om både forhold, venner og familie.
Hvis jeg har sett en episode av Gossip girl, hender det jeg sitter igjen med pågangsmot, og lettere klarer å pushe meg selv til å komme meg gjennom ting, og face ting. Hvis jeg føler meg nedenfor av noen ting, kan jeg brått reise meg opp og tenke at; klart faen, ingenting kan stoppe meg. Bring it on bitches.. haha, det er faktisk sant :) Jeg elsker måten de lever på i Gossip girl, selvom det er mye drama! Men det hører liksom til det også :) Jeg digger planene til Blair, og Chuck, og det får meg til å ville være en liten rampunge! Også så klart, alle de pene stilene :) Looove it! Er du ikke enig?!

Hvis man er hjemme en dag, eller kjeder seg på kvelden ellernoe, så er serier en redning :) Eller filmer om man vil.
En bra måte å rømme på.Har du noen gang hatt lyst til å starte på nytt? Gjøre ting anderledes? Det har jeg. Det er så mye jeg ville ha gjort anderledes hvis jeg hadde hatt muligheten. Hvordan jeg har vært, hva jeg har gjort, hva som har skjedd, situasjoner og opplevelser. Men, sånn er det nok ikke. Vi må leve med det vi gjør. Hva skal man gjøre hvis det virkelig plager en til tider? Jeg aner ikke, men jeg skulle gjerne visst. Man skal bare leve og ikke se seg tilbake...Absolutt ikke lett, spør du meg. Når det gjelder noen ting hvertfall. På visse områder kan det stemme godt. Men sånn virkelig, funker det for deg? Regner med du tenkte nei inni deg? Hvis ikke,  lucky you. Men hvis: det er sånn livet er, det forfølger oss.

 

I would like to start over, please!.........

 

(Headeren er litt for stor nå, som syns på skrifta, men det skal ordnes på)
Uklare bilder! :)Jeg er så nervøs nå, så jeg kunne hengt meg selv nesten! Jeg våkna og fikk ikke sove i natt heller..Det er første dag på jobb i dag, eller hva jeg skal kalle det. Jeg skal hjem til familien til den jenta jeg skal være støttekontakt for, for å snakke med dem ogsånt..Og jeg grueeer meg!!! Ser sikkert kjempebra ut når jeg kommer i den bråkete mørkegrønne poloen som mangler ett speil på siden. Åh, hallo. Flaut førsteinntrykk.

 

JEG DØRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nå har jeg stått på ski i lysløypa sammen med Sanne, fått kommet meg hjem og laget sjokoladepudding som er satt i kjøleskapet, og skal snart ta en varm dusj!

Jeg har ett spørsmål som jeg håper noen av dere kan hjelpe meg med!
Håret mitt er svart nå, og jeg vil gjerne få det blondt igjen. Noen som vet hvordan jeg kan gjøre dette?
Forrige gang dro jeg til frisøren og stripet håret om og om igjen, og det ble bare oransje!Hei! Nå skal jeg snart ut og stå på ski i lysløypa, men først tenkte jeg å legge ut noen bilder fra nyttårsaften!


Meg og Bella!


Marte koser seg!


Smaker på Gelèshotsa jeg og Chris hadde laget.


Middag.


Chris og meg, hjemme hos meg før vi dro.

ut for å tenne opp fyrverkeri og drikke champagne :)!

Konsentrert!Chris før vi dro:)

Hadde dere en fin nyttårsaften? :) Noen fine bilder du vil dele med meg?