Dette har vært en ganske rolig helg. Jeg har tilbrakt den med Chris, og vi har vel egentlig bare slappet av. På fredag sov vi lenge, og sto opp for å hente mamma og de andre på flyplassen. (De har vært i Spania). Hentet de halv fire. Vi var litt sammen med de, før vi dro hjem til Chris. Dit kom Joakim, så leide vi en film og bestilte pizza.

På lørdag sto vi opp tidlig for å være med mamma og stefaren min til Moss, for å besøke bestefar på sykehjemmet. Han har blitt lagt der inntil videre. Korttidsbesøk. Han har blitt mye bedre og klarte å løfte såvidt på armen. Han prøver hardt for å bli bedre, og han er positiv. Sikker på at han kommer til å klare å komme seg.
Etter vi hadde vært der en stund, dro vi hjem til bestemor en liten tur. Og deeeretter var det på tide å dra hjem, og vi plukket med oss pizza hjem - og kebab til meg og Chris, også ble Tony med en tur.Pluss at jeg letet etter jobber på nettet. Så dro vi til Chris for å se på film og dro ut for å hente noen folk senere utover natta.

I dag sov vi til to, og det var dødsdeilig. Jeg er fortsatt syk, så jeg merker jeg er enda mer trøtt enn vanlig.. og jeg er mye trøtt! haha. Men vi tok en liten og rolig tur til Sverige, fordi jeg ville ha meg en bukse. Fikk kjøpt meg både det og en enkel singlet.

FREDAG:


LØRDAG:For en søt hund jeg har :) hehe.


Buksa. Kjøpt på bikbok.

Singletten. Kjøpt på H&M.


haha, denne bamsen kjøpte jeg til Bella for noen dager siden, og den er nesten spist opp alt!
Her på bildet er den helt ny, da :) Så synes ikke der,men.

Hva har du gjort i helgen, da?Våknet klokken to i dag! Deilig. Fikk ikke sovnet før 5 tiden i går, så det var magisk å bare sove til jeg våknet. Nå skal jeg ordne meg litt, hvertfall vaske meg, slenge på meg noen klær og surre i en topp på huet, så skal jeg få i meg noe frokost og prøve å slepe meg med Chris til Sverige.

Har eeegentlig ikke spesielt lyst til å dra dit selv i dag, men jeg har så lyst på noe nytt. Bare det å bruke penger er så digg! haha, huff.. er ikke bra. Jeg føler at jeg kommer til å slite litt med økonomien etterhvert, kjøpe klær isteden for å betale regninger.

Men, da snakkes vi senere! :) Ble et kort innlegg, men skal skrive litt om helgen ogsånt i kveld tenkte jeg.

 Bare for å slenge inn noe, så slenger jeg inn et bilde fra jeg var hos annhelen en stund tilbake. Ja, jeg vet.. Det er noe rart med bildet. Jeg gjør noe rart med trynet. hehhehehHatt en kjempesuper natt :) Lå å vred meg en god stund, før jeg sovnet rundt 4 tiden, og våknet en time senere, klokken 5. Ble dårligere i går, nesa renner, er tett, hodet verker og det skjennes ut som jeg har 2 kilo støv i halsen..pluss en liter slim. Nå var det sikkert noen som mistet matlysta der ute. Hehehe.....
Er så irriterende, og umulig å få sove!! Så rundt klokken 5 gikk jeg ned for å lage meg en kopp te, i håp om at det skulle løse litt opp i halsen..


Så jeg tok med meg koppen opp, og prøvde å drikke den så varm jeg klarte. Men nei. Det var så vidt det hjalp.
Det kom tilbake før jeg hadde lagt å legge hodet ned på puta.

Så begynte jeg såklart å bli sulten,midt på natta............Såklart.Fikk i tillegg et leverposteikick, så laget med to brødskiver med ett godt lag postei.

Så ikke særlig digg ut på bilde, men..det var MAGISK.

Etter to brødskiver og en episode med One tree hill, prøvde jeg atter en gang å få sove. Det kunne jeg selvfølgelig glemme, og etter evigheter med hosting, harking, snyting, og klaging for meg selv,og jeg faktisk hadde begynt å forsvinne mot drømmeland,  slo klokken halv ni, og Bella ville ut på tissetur. Etter vi hadde vært ute, prøvde jeg å få henne til å sove videre i buret sitt, men til ingen nytte..

Så her ligger vi nå;

Så nå kommer jeg vel til å være gretten i hele dag og føle meg som en død fisk :)Jeg har vel så og si ikke gjort noenting hittil i dag! Nå skal jeg hvertfall styrte inn i dusjen og ordne meg litt, for å sitte hjemme resten av dagen, det orker jeg ikke. Så jeg skal nyte en liten soltime, og finne på noe med Chris etter det.
Jeg begynner å bli forskjølet også! Skulle aldri ha åpnet vinduet i natt!! Haha. Men sånn går det, får håpe det går over så fort som mulig.

Har vel egentlig ikke skrevet så mye om hva jeg har gjort i ferien, men jeg gidder ikke begynne med det nå, og jeg regner med at det ikke er så viktig heller!Visste du hvordan du som er kvinne kan gjenkjenne hjerteinfarkt foressten?
Symptomer:

  • Kortpustethet
  • Smerter i rygg, kjeve, nakke og bryst
  • Influensalignende plager/sykdomsfølelse
  • Kvalme/brekninger
  • Fordøyelsesplager
  • Kaldsvette
  • Tilbakevendende press i brystet

Kvinnehjertet reagerer og fungerer annerledes enn mannehjertet!

Vil du lese mer? Trykk HER.  (Hvor jeg fant det)

 

Da snakkes vi senere!

I går dro jeg og Chris på vors/kos hos Marte før vi skulle videre i bursdag til Madelen. Bestilte pizza, og kom oss avgårde til slutt. Ble en lang kveld med mye moro, men også en del unødvendigheter jeg kunne klart meg uten. Jeg  var ikke hjemme før halv fire vel, og når jeg kom hjem skulle jeg absolutt lage meg tomatsuppe, og satt med en bolle med suppe på fanget og så på gossip girl. Etter det sovna jeg. Haha. Men det var koslig å møte folk man ikke prater like ofte med lenger, venner og bekjente! :) Fikk ikke tatt noen bilder, fallt meg aldri inn å ta opp kameraet engang. Tror jeg glemte at jeg faktisk hadde det med!

I dag har det vært litt typisk "dagenderpå"-dag, har vært litt slakk, litt småkvalm på morgenen, og bare tatt det helt pent i dag. Annhelen har vært her, og etter det har jeg vakset tøy, lagd middag til meg selv, og ryddet rundt. Ser fortsatt jævlig ut her. Nå ligger jeg i soffaen, stapp mett, med datan på fanget og film på TV, og bare er LAT! :)


Btw, dette er fargen på håret mitt akkurat nå! Ja...du kan le så mye du vil, haha.
Skal gjøre noe med det, men må la håret hvile litt! Det ser værre ut i virkeligheten, jeg har blond ettervekst...Ååååh, tittet på masse fantastiske sko og klær og altmulig til langt på natt i går, og jeg må såklart dele noe av det med dere! Noen av skoene fikk hjertet til å hoppe over et slag, nesten.

Disse Jimmy choo skoene er jo nesten magiske;


Hva synes du? Vilt, ikke sant?

Såååå...fikk jeg et lite kick i går og skulle klippe om ett par av buksene mine, som jeg aldri bruker, om til shorts..Jeg klippet av beina på dem, og sa meg ferdig for dagen (natten). Men såklart er jeg ikke ferdig, og kantene hvor jeg har klippet må jeg finpusse på og klippe litt penere! Ser jo ikke ut nå, men det blir bra. Jeg synes det er kult når de ser litt ikke-perfekte ut, men fortsatt, kantene skal rettes på. Ser jo helt feil ut.

Kan vise dere hvordan de ser ut senere! :)

 

 

 

Nå har jeg sett gjennom noen favorittsider på nettet, og det var enormt mye fint, i tillegg til det lille dere ser over her.
Jeg blir helt gal, det er nesten så jeg begynner å svette av hvor ille bra visse ting ser ut!

Har du noen sider med klær,sko eller tingtang du vil dele med meg? Hadde blitt glad!Har vel så og si blogget......ingenting, de siste to dagene. Grunnen til det er fordi det på mandag var valentinesday, og jeg stresset hele dagen for å handle, og rydde når jeg kom hjem..Rakk vel egentlig ingenting av det jeg hadde planlagt. Jeg skuuuulle jo absolutt rekke å ta en svipptur til Sverige først også. Jeg og Annhelen klarte faktisk å kjøre feil....Til SVERIGE! Var på E6 da, så får skylde på det. Kjørte litt for langt :) På tirsdag...ja, hva gjorde jeg da?

Valentinesday ble absolutt ikke som jeg ville. Jeg tror det er mye på grunn av at jeg var i litt dårlig humør, hadde stresset hele dagen, og egentlig ikke gadd å gi så mye av meg selv. Jeg lot vel egentlig Chris lage maten, utenom risen. Så hyggelig jeg er..Skikkelig heks. Jeg hadde en drømmekveld i tankene, men jeg tørr liksom aldri håpe på for mye, fordi jeg er redd for å bli skuffet. Derfor ødelegger jeg det isteden. Jeg skulle kanskje gjort mer for å komme nærmere kvelden jeg ville ha, men jeg lengter så ille etter å møtes på halvveien. Alt føltes bare feil.

Jeg og Christoffer har heller aldri lagt noe spesielt merke til valentinesdagen, og denne tredje gangen valentine kom, etter å ha vært sammen siden 2008, ville vi prøve å gjøre noe ut av det. Jeg har vel egentlig alltid, innerst inne, vært opptatt av det, men jeg vil ikke være den som maser og peser om alt mulig, så jeg har bare latet som jeg ikke bryr meg stort om en teit, funnet opp valentinesday. Men jeg mener..Det er jo en fin dag for å virkelig ta seg tid til kjæresten din, sette av denne dagen, gjøre noe koselig, vise ekstra at man er glade i hverandre, selvom det såklart er like viktig å pleie kjærligheten resten av året!...Og om man ikke er i et forhold, så er det en perfekt dag å tilbringe med en du er glad i og bryr deg om. En god venn.

Jeg føler jeg gir opp mine innerste, romantiske drømmer...selv om jeg vil så inderlig.


Hva gjorde du på Valentinesday? Interessant å høre!We need to take it back in time,
When music made us all UNITE!
And it wasn't low blows and video hoes,
Am I the only one gettin'... tired?

 

Why is everybody so obsessed?
Money can't buy us happiness
Can we all slow down and enjoy right now
Guarantee we'll be feeling Alright.Frem til nå har jeg rukket å spise frokost, ta et bad og rense huden, sette på to klesvasker, henge opp og rydde inn tøy, rydde rommet til Kenneth, som så helt bomba ut (ville gjøre det litt koslig til han kommer hjem igjen), pluss at jeg har ryddet rundt andre steder i huset. Nå har jeg lagt meg rett ut på sofaen og har planer om å ligge her en stund før jeg gidder å begynne å ordne meg for i kveld. Skal til Elenora en tur! :)


Yesterday


Also yesterday

Hva skal du i dag, da?Nå har jeg og Chris nettopp spist taco og sett på NOKAS. Har du sett den? Jeg synes egentlig den var skuffende. Jeg trodde den skulle være bedre, og jeg mener de kunne gjort den mye bedre!

Men historien om NOKAS er fortsatt litt spennende. Har du lyst til å lese litt om det, så kan du lese litt her eller her.
Eller så kan du jo søke selv også, såklart! Er ikke værre enn å gå inn på google og søke på nokas.

Slappe av resten av kvelden, greit deilig det.I går var vi i Kongsberg og sto på ski med hele skolen. Vurderte å bli hjemme, men angrer ikke på at jeg ble med, det var deilig!
Noen bilder fra dagen.Om tirsdagen var jeg i begravelse til Stine. Det var tungt.
Det var pyntet med vakre blomster, og den hvite kisten var dekket av roser. Det ble spilt et par sanger som tok knekken på flere av oss, blandt annet "The rose". Vi satt å hulket og gråt hele gjengen. Presten snakket om livet, og om Stine.
Kjæresten hennes, Mats, spilte "knocking on heavens door" på gitar. Det stakk i hjertet. Man får lyst til å skrike ut. En annen gutt der, sang "Tears in heaven" og det var nydelig. Det kan virkelig ikke beskrives. Å se Mats bære kjæresten sin ut, var helt ubeskrivelig vondt. Tenk å skulle begrave kjæresten sin.. Det å se de gå nedover, med Stine i armene sine..Det er som om noen vil pine deg, det er som en vond drøm du ikke våkner fra. Det skulle ikke vært lov. Det er så urettferdig.
Alle samlet seg rundt stedet hvor hun skulle begraves, blomster ble lagt rundt, og til slutt la vi på roser. Jeg følte virkelig for å sette meg ned ved kisten, og ta ordentlig farvel. Men med så mange mennesker som skulle til, så kan man ikke være egoistisk. Eller.. uansett, det hadde sikkert sett ganske rart ut. Jeg overlater det til jeg skal besøke graven hennes.

De senket henne nedover. Faren fikk helt sammenbrudd. Det var tårer som ba om at hun skulle få bli, at datteren dems ikke skulle bli tatt fra dem. Det var så mye sorg. Jeg visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg i det øyeblikket. Jeg ville løpe bort å holde rundt dem. Mammaen og pappaen hennes sto og holdt rundt hverandre og gråt i hverandres armer.

Jeg blir helt gal på tanken av meg som begraver mitt eget barn. Det er vel det værste som kan skje nesten.

..Det å måtte si hadet var ikke lett. Jeg føler enda ikke at jeg har fått ut alt og sagt ordentlig hadet, men det gjør jeg vel heller kanskje aldri. Det var så vondt..Å vite at hun ikke lå mer enn to meter unna, men at jeg ikke kunne gjøre noe. Det var akkurat som om hun var fengslet og vi ikke kom nær henne. Det surret tanker i hodet, som ba om at hun ikke skulle bli tatt fra meg, at ingenting av dette var sant. Det bare ropes neeeeeineineinei inni deg, om og om igjen, og du nekter å godta det.

Jeg klarer nesten ikke å beskrive det. Hvertfall ikke på en bra nok måte. Men jeg har mistet en vennine, ikke fordi vi har vokst fra hverandre eller noe i den retningen, men fordi hun er død. Jeg får ikke se henne igjen. Her, hvertfall.
Jeg klarer ikke å beskrive hvor vondt det gjør.Stine og Mats.. Første strandturen dems :)

Jeg er så glad i deg Stine, jeg kommer alltid til å savne deg!!!!!!På skolen i dag gikk det i å filme en skrekkfilm hele dagen. Gruppa mi begynte helt på nytt igjen, og med dårlig tid måtte finne på en del i farta og ta det som det kom. Når vi først kom i gang synes jeg det var moro! Vi hadde 25 min som var spilt inn når vi var ferdige, og vi skal ha en fem minutters film...så det blir vansklig å velge hva som skal være med og ikke.

Jeg var med Annhelen og tok sol etter skolen, holdt meg unna sola selv, etter å ha ligget i solarium en halvtime tidligere på morgenen i dag. Må la huden hvile litt også,vel. Nå er jeg stuptrøtt og skal vel enten ta en halvtime på øyet eller se litt på TV!

Vi snakkes!
Nydelige sommerkjoler fra Nelly.com!!Til fredagen drar alle i huset, utenom meg, på ferie til Spania! Såklart hadde det vært deilig å være med, men turen får spares til senere, nå er det alene-hjemme tid! Skal kose meg masse og gjøre akkurat som jeg vil.

Så var jeg så teit at jeg faktisk gadd å lage denne;


Ja, som sagt....kjempeteit. Nå blir jeg sikkert ledd av! Men det er lenge siden sist jeg var alene hjemme nå, og det skal bli deilig! Har hatt mine stunder alene hjemme flere ganger før mens familien er reist vekk, og ja...det er litt konge.

 

BTW. Mamma kom hjem fra Spania i dag, pga den syke bestefaren min, og skal ned igjen til fredagen. Heldige jævel. Men, jeg kan jo slenge inn kort om hva som nettopp skjedde med han gamlefar.
Han og bestemor dro ned til Spania og skulle møte mamma,stefaren min og lillebror der nede nå til Fredagen. De dro vel for litt over èn uke siden. Bestefar fikk et alvorlig hjerteinfarkt, og vi trodde aldri han skulle overleve. Heldighvis sto det to sykepleiere der når dette skjedde, så de holdt liv i ham til hjelpen kom. Han lå i kunstig koma, og respiratoren hjalp ham å puste. Han har hatt en blodpropp bak øyet, som forsvant etter dette skjedde. Samme dag som Stine døde, sa mamma til meg at bestefar ikke kom til å overleve. Det var ett par timers mellomrom jeg fikk vite dette på. Ett par dager senere forteller mamma meg at bestefar har våknet, og ja, jeg ble ganske lettet. Han er lam i høyre side, men helt klar i hodet. Han er så god, og så snill. Han gråt når bestemor, mamma og de andre måtte forlate sykehuset for dagen. Men nå skal de hjem til Onsdagen! Mamma kom hjem i dag, på grunn av savnet av sin perfekte datter. Haha, neida. Hun savnet alle sammen, og ville hjem! Skal tross alt tilbake til Fredag igjen!! :)I dag våknet jeg klokken ett, hjemme i Christoffer sin seng. Deilig å sove lenge. Lenge siden jeg har sovet såpass lenge nå. Vi dro og grillet hos kjæresten til mammaen hans, og etter det dro jeg til Sverige med Annhelen. Kjøpte med meg en hårfarge, body, spenne, ny lypsyl (som jeg kommer til å miste om 1 uke...) og strømper. Etter det tok vi sol.....tror jeg begynner å bli hekta. Er alltid nervøs når jeg tar sol, må stadig sjekke om det er noe unormalt på ferde, men jeg klarer ikke la vær å ta det uansett. Vil få farge før sommeren kommer!

Kjøpte den øverste til høyre i dag, blonde striper. Skal kjøpe en til med striper, så er det bare å vente til sommeren kommer og jeg skal bli blondine igjen for første gang på flere år. Noen år hvertfall. 3 år ca. Jeg fikk et anfall for en stund tilbake og klæsjet en blekingspakke i håret, men farget det mørkt igjen samme dag etter jeg så hvor gult og...stygt det ble. Hadde jo også lysere hår sommeren 2009, da var det verken blondt eller mørkt, men etter en stund med det farget jeg det mørkt igjen. Så nåååå....skal det skje.

 

Jeg klarer ikke helt å la vær å nevne Stine. Men jeg skal ikke fortsette å nevne henne i hvert bidige innlegg i flere år fremover, slapp av. Men jeg må slenge inn litt kort innimellom, for jeg må få frem hvor dypt savnet hun er. Når jeg gleder meg til sommeren, så tenker jeg at den skulle inkludert henne. At vi skulle hatt det så koslig sammen.
Jeg aner ikke hva jeg skal ha på meg i begravelsen til Tirsdag. Jeg prøver å finne noe som vil passe greit, som ikke blir woow, og som heller ikke blir for kjærring-aktig. Tenker en svart dressbukse funker ganske bra, men jeg får nesten finne det ut i morgen kveld.


Dette var lørdagskvelden min. Slappa av mens gutta tok seg noen øl :) Rufus, Stian, meg, Simon, Daniel, Andrè
og Kenneth på bilde her. Christoffer tok bilde, sto og knipsa i ett sett mens vi satt der. Martin, Martin2, Marte,Atle og ett par til var også der. En rolig kosekveld hjemme hos Markus!

Hva har du gjort i helgen da?Nå har Christoffer dratt av  sted på trening, jeg har fått spist frokost - så nå får vel dagen begynne for fullt snart. Jeg skal ta meg en dusj, finne ut hva planene blir i dag, vi skal nok finne på noe hvertfall. Jeg tenker mye på Stine, og hun kommer alltid til å være i hjertet mitt. Men, det er viktig å holde livet i gang, komme seg videre. Jeg skulle gitt så mye for at hun var her, men det er ingenting jeg får gjort.

Til tirsdagen er begravelsen, og jeg gruer meg litt. Men samtidig skal det bli godt og si ordentlig farvel, og forhåpentlighvis få sluppet litt følelser ut.

Jeg er veldig usikker på om jeg skal ta det helt pent i dag, eller om jeg skal skeive litt ut. Hvis jeg tar det pent kan jeg kjøre isteden, så slepper vi å tenke på å komme oss frem og tilbake, og hvis jeg skeiver litt ut må vi ha sjåfør + at jeg blir kvalm i morgen tidlig. Og jeg liker ikke å legge meg med alkohol i blodet. Tror jeg går for det første valget! Vi får se. Føler meg kanskje ikke helt klar for å la meg kose meg ordentlig og ta noen øl enda, men det burde jeg vel. Det endrer ikke på hvordan jeg føler det.Hva skal du i dag?

Bella klarer som regel alltid å få frem et smil i meg!

Nå skal jeg spise grandiosa, og slappe av foran TV'n :)
Ha en fin kveld videre!Mandag begynte som en helt vanlig skoledag. Matte i de to første timene, og etter det hadde vi video. Jeg var nede i gymsalen med noen andre elever og skulle filme, da Beri, en vennine av meg, ringte. Hun fortalte at hun trodde Stine var død. Jeg ble helt fra meg, og måtte finne ut om det var sant. Det stemte nesten. Foreldrene skulle bestemme seg om de skulle slå av respiratoren eller ikke, i løpet av denne dagen. Jeg dro fra skolen med en gang. Jeg ante ikke hvor jeg skulle kjøre, så jeg endte opp hjemme hos Annhelen. Jeg måtte få ut frustrasjonen min hos noen. Senere dro jeg til broren min. Jeg ante virkelig ikke hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg ville være alene, men samtidig ville jeg få ut frustrasjonen min til alle. Etter jeg hadde vært der, dro jeg hjem. Jeg var skikkelig nedenfor. Jeg gråt, og sovnet. Jeg drømte om Stine og bestefar (som også er syk, som jeg forteller om etterpå), og senere på kvelden våknet jeg av at Christoffer kom. Jeg innså at alt var virkelig, og tårene rant med en gang. Alt var helt rart, akkurat som jeg ikke var tilstede, men bare så vidt hang med. Jeg var i en egen boble. Det er vel sånn nå også, bare i en mindre grad. Jeg sov urolig. Jeg våknet dagen etter og var fra meg. Tårene kom med en  gang jeg våknet. Jeg orket ikke tanken på å skulle snakke med andre folk og måtte annstrenge meg.


Stine fikk kreft for en stund tilbake. Det gikk opp og ned, men jeg trodde virkelig hun skulle klare seg. Hun kjempet, og det var så vidt hun hadde begynt å få øyenvipper igjen, som var ett godt tegn. Jeg ble kjent med henne i 8 klasse. Vi ble gode venner. Vi elsket å dra på konserter, og vi la så mange planer vi skulle gjøre. Vi var intressert i mange like ting, og vi hadde det koslig sammen. Jeg har aldri sett noe vondt i den jenta. Jeg husker hun fortalte meg at hun hadde kreft, og jeg fikk helt sjokk. Det kunne ikke være sant. Jeg spurte ut om alt mulig, og følte stor sympati. Hun fortalte meg at jeg var den første som hadde virkelig spurt og gravd om kreften og hvordan det egentlig er med henne utenom kjæresten og familien.


Jeg og Christoffer dro hjem til Stine for å se på film litt etter. Vi dro også ut på kino med henne og Mats. Siste gang jeg så henne var i bursdagen hennes, og jeg var sikker på at jeg skulle se henne igjen! Jeg trodde hun skulle bli frisk nok til å finne på mer, og komme seg på beina. Jeg trodde vi hadde flere minner å lage sammen, og jeg gledet meg.


Jeg kunne aldri forestilt meg at hun skulle dø. Jeg var så sikker på at det kom til å gå bra. Og nå sitter jeg her, og får aldri se henne igjen. Aldri høre stemmen hennes. Jeg kan ikke glede meg til hun skal bli frisk nok så vi kan være sammen igjen. Nå er alt over. Det er uvirkelig. Når jeg gjør ting så tenker jeg; Åh, denne hadde Stine likt, osv. Jeg er så sur for at jeg ikke fikk vært mer sammen med henne. Selvom jeg vet at hun kontaktet meg når hun orket selv.


I går når jeg skulle kjøre til Christoffer for å sove der, følte jeg at hun var i bilen. Jeg er ikke overtroisk, men det var rart. Når jeg kjører forbi stedet  hun bodde, så vil jeg kjøre innom bare for å se på huset. Bare føle nærheten av henne. Jeg savner henne. Det gjør vondt. Jeg vil så gjerne skrike og ødelegge ting, bare få ut alt raseriet. Jeg føler ikke at jeg har fått ut sorgen helt enda, men det er fordi det er så uvirkelig. Jeg klarer ikke å skjønne det. Jeg nekter å innse det, på en måte.
Jeg prøver å tenke at hun har det bedre nå. At hun har fred. Jeg håper hun ser meg, ser alle som bryr seg om henne og som savner henne. Jeg håper hun hadde et godt liv, og ikke minst et liv uten anger. Jeg håper familien hennes kommer seg videre, og klarer å leve med Stine kjært i både hjertet og minne.

Jeg vil så gjerne at du skal komme tilbake, Stine. Du er en god jente som ble borte alt for tidlig. Jeg kommer alltid til å savne deg, vennen min.

 


Stine og meg.


Alltid vært like nydelig.

 

 

Så var det bestefar jeg skulle fortelle om. - Jeg tar det i et innlegg i morgen eller når jeg orker, jeg føler det blir litt mye på en gang.