Skoledagene går så TREGT om dagen. Det er helt sykt. Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til sommeren!
Jeg og Christoffer driver å planlegger sydentur også, så det er jo helt magisk! :) Håper det blir noe av.

I dag så har jeg sittet og kjedet vettet av meg på skolen i mange timer, og så klarte jeg såklart å sovne når jeg kom hjem, mamma prøvde å vekke meg til middagen, men nei.. Meg fikk ingen liv i. Jeg og Christoffer skulle finne på noe sammen med noen i dag, men han måtte visst dra uten meg. Haha. Jeg får ta det igjen i morgen. Da må jeg hvertfall sørge for å få meg en soltime! Det er for lenge siden.Chris and me.


I MISS THIS TIME......!! Helt sykt.

 

Jeg må legge ut ett par sanger, dere bør sjekke ut! :)

 


Chris Brown - beautiful people

 


Eric chase - love comes around

 


The fray - never say never

 


Lidolido - differentNå er jeg hjemme fra skolen, mett etter middagen og ligger i sengen og holder på å sovne! :)
Mamma er å henter klærne mine på posten og jeg venter spent..og trøtt. Vi har såklart greid å rote bort hentelappen, så jeg håper virkelig de er greie å lar henne hente uten!! Hvis ikke dør jeg. Nesten.

I dag skal jeg bare være hjemme og slappe av, tenkte jeg. Kose meg og slækken helt. Deilig :)

 

 

Old :)

Hva skal du i dag da?
På lørdag var jeg en kort tur på byen sammen med noen venner, men ettersom det var såppas
dårlig der, dro vi etter ikke så lenge igjen! :)

 

Hva har du gjort i helgen da?

Dette var fra fredagen! :) Dagen i dag har jeg ikke fått lagt  inn på pcen enda :)


Sånn venter ho hver gang noen kommer!! :)Sovnet rundt halv to i går, og det  var megadeilig! Jeg pleier ikke å få sove når jeg er alene, men i går gikk det kjempebra. Så våknet jeg igjen idag rundt halv ett :-) Deilig.

Nå har jeg spist middag, ribbe faktisk, og skal komme ordentlig i gang med dagen - litt på etterskudd! Komme meg ut i finværet! :)

 

 

Tinie Tempah is the wonderman :)newyear

Hva synes du :)?

Kommer i posten om en ukes tid!Jeg har ikke ord for hvor ille jeg gleder meg til sommeren er her! Slenge på seg lette klær, kjenne lukten av nyklippet gress, lukten av havet og sooool!! Det skal bli herlig.
Nå har jeg brukt litt tid på å finne litt lette sommerklær på nettet. Ikke noe fansy greier, men man må fornye litt noenganger! åååh, og etter det så må jeg få se å skaffet meg jobb sånn at jeg får kjøpt skoskosko.

I morgen har vi fri fra skolen fordi Grafisk læreren våres er i Syden eller ett annet sted på jorda, er ikke det herlig? :)
Så i kveld skal jeg kose meg foran TVn, slappe helt av, rydde, tenne lys og pleie meg selv litt. HERLIG!

Hva skal du i kveld? :)

Chris Medina - what are words, hørt den?
Søt sang, kjæresten hannes kom utfor en bilulykke litt før de skulle gifte seg,og ble hjerneskadet. Han synger om at han alltid blir hos henne :) Egentlig burde du se videoen på youtube! Sterkt.ååååh, nå ruller jeg snart. Nå har jeg spist meg aaaltfor mett, så det kjennes ut som alt skal komme opp igjen snart. Deilig. Pluss at jeg har laget muffins, så ja, det ble litt for mye på meg her! De ble vel ikke akkurat vellykket, men de gikk jo ann å spise! :)

Helgen har gått utrolig fort, som den somregel gjør, og etter ett blunk er det snart skole igjen. Fredagen var jeg og Chris her hos meg og bare slappet av. Tvslaver hele dagen. I går hadde vi noen venner på besøk hos Chris, bestilte pizza og drakk litt :) Koslig det, godt at det ikke ble for sent også! :)

Hva har du gjort i helgen?

Har du noen gode låter på lur som du vil dele med meg?I dag har jeg vært ute og vasket bilen, trengtes! Selvom den blir like møkkete igjen med en gang!
Christoffer har vært her i dag, og snart skal vi bevege oss til han, for å lage litt mat og kose oss sammen med noen venner.. Hvis ikke vi skal ut isteden :)

Må forte meg å pakke, blir masa ille på her!!
Etter jeg kom hjem i dag, har klokken gått veldig fort må jeg si. Har jo ikke fått tid til noen ting. Nå skal jeg ut en tur, men en ting er sikkert; jeg skal legge meg tidlig i kveld!

haha, blir sikkert ikke noe av..


Hva skal du i dag?

Vi snakkes senere!Handler du på Asos.com? De har hvertfall mye fint! :)

fra Asos

 

..Så har jo Zara kommet med en nettside også, som jeg har sjekket ut. Jeg synes den kunne vært langt bedre, og noen av antrekkene så bare helt latterlige ut. Ting som absolutt ikke burde være satt sammen osv. Men, en del fint hadde de også! Var også ganske greit å finne frem der. Har du sjekket den ut? Trykk HER, ta deg en titt og fortell hva du synes!fra zara

 

Nå er det matte, så må vel prøve å følge med litt! :) Deilig at vi kan gå etter lunsj i dag, vet jeg!
Mandag var det full skoledag, i går hadde vi fri, i dag får vi gå etter lunsj, i morgen begynner vi 10 og på fredag begynner vi klokken 10 (som vanlig på fredager), så jaaaa...ganske deilig uke!

Sluttet litt tidligere på skolen i dag, så nå er jeg hjemme og venter på middag - nemlig pannekaker! Hadde lyst på det i dag, så da var min kjære mor så snill og satt i gang stekinga. Jeg skal også lage muffins med Christoffer etterpå, vet ikke åssen det kommer til å gå, men får satse på at resultatet hvertfall smaker muffins, selvom det ikke skulle ligne helt! :) hehe.

Så har jeg jo fri i morgen, så jeg skal vel egentlig bare nyte dagen så godt det går! ;)

 ååh...I want this so bad....soooo,so bad.For ikke å snakke om disse....er det MULIG! grrrrr, sier jeg.

Hva synes du? Lekkert?På morgenen i dag innstilte jeg meg egentlig på at jeg skulle se positivt på dagen, og prøve så godt jeg kan å "kose" meg. Ser som regel aldri lyst på en skoledag. Jeg klarte meg greit synes jeg,men etter en kort stund på skolen, fikk jeg vite at i mooooorgen...HAR JEG FRI! Er ikke livet herlig til tider? Så da ble denne dagen nesten bare deilig.

Nå må jeg bare bli ferdig med å småredigere to bilder som skal leveres inn, så kjører jeg hjem!
Kommer egentlig ingen vei...


Tenker tilbake på kjærestestunder som gir meg følelsen av å være nyforelska igjen davettu! Bilder som dette
gir en spesiell følelse. Meg og Christoffer.

 

Men nei. Tilbake til virkeligheten!!
På tide å få ræva hjem snart synes jeg!I går var jeg og Chris hos Lisabeth og Stian. Vi så på film og slappet av. En eller annen syk ninjafilm!
Vi dro hjem i halv ett tiden, men så begynte vi å se en film på TV når vi kom hjem, derfor ble klokken halv fire før vi lå i sengen. Satt vekkerklokken på 11, men våknet ganske mye senere! :)

I dag har vi vært kjempeslække, som egentlig resten av helgen, og det eneste vi har gjort hittil i dag er vel å spise frokost, spise godteri og....ligge på sofaen og være TV slaver...herlig.
Men, vi skal oppover til meg etterhvert. Skjer ikke så kjempemye mer der, men vi skal gå en tur med Bella, ta en varm dusj, og så skal vi sette oss ned å gjøre litt research, vi vil nemlig ta en tur til Danmark eller muligens ett annet sted i sommerferien! En vennetur tenkte vi. Så om det er noen som har info om billige steder i Danmark, eller andre steder og forslag til hvordan vi kan spare mest mulig penger, så si ifra! Tips om morsomme ting vi kan gjøre er også fint!! :)

 

Så har jeg glemt å fortelle om noe som skjedde for ca en uke siden. Mia, mammaen til Bella var ute på jakt sammen med de som eier henne, og så klarte hun å løpe rett utfor ett stup og bli sittende fast mellom to fjell. De fikk henne ikke opp, så hun lå der og døde. Utrolig trist! Jeg ble veldig glad i den hunden, og synes så synd på henne som måtte lide mens hun døde. Hun var utrolig vakker og hadde en helt syk personlighet!


Mia er den jeg koser med her, og Bella er fremst på bildet :) Vakre! Bella ligner på mammaen sin hvertfall.

Synd at slike ting må skje!

 

Men, hva har du gjort i helgen? Har du hatt det fint? :)

....live your lifeNå er det fredag. Helg. Rekker man egentlig å nyte det før det er over?

Uansett, jeg er nydusjet og klar for fredagskvelden. Det inneholder ikke så mye så langt, må først finne ut hva jeg egentlig skal. Har ikke blitt bestemt enda! Men en rolig kveld blir det nok. Så da skal jeg prøve å senke skuldrene, slappe av, kose meg og nyte kvelden.

Hva skal du i dag? :)God kveld!Nååå har jeg ca 4 oppgaver jeg MÅ gjøre så fort som mulig. 3 fotooppgaver, en engelsk og en grafisk! Alt skulle vært levert, så ja, jeg sliter. Men fotooppgavene har jeg heldigvis fått utsatt til mandag. Så i dag er det hjem for å ta bilder!

Jeg har hengt en del etter på skolen i det siste. Jeg klarte meg ganske så bra, men så begynte det sakte men sikkert å falle nedover. Det var vel etter jeg var borte fra skolen da Stine døde, at det begynte. Jeg gadd jo ikke å følge med, eller å gjøre en dritt, i tillegg kom jeg alt for mye for sent. Jeg prøver å bedre meg nå, og komme på rikitg spor, men det er vanskelig uten motivasjon! Men, jeg ser frem til sommerferie, så er jo litt motivasjon i det. Pluss at jeg hadde jo synes det hadde vært moro å gå ut med litt bra, hvertfall greie, karakterer. Haha. Det er viktig med utdanning!

Er det noen som har tips til hvordan jeg kan jobbe bedre? :)

Så må jeg slenge med denne, fant den på pcen istad! Typisk min humor, hahaI dag har dagen gått i.......skole og jobb. Spennende?

Vel, skolen gikk så der.. Var faktisk ikke så ille trøtt, men kjedsomheten snek seg opp på meg ganske så raskt! Satt rett opp og ned hele dagen. Jeg og Malin så litt på film da :) Ellers stirra vi på dataskjermen.
På jobben i dag, så var vi på badeland, og fyguri det var altfor kaldt!!! Jeg klarte nesten ikke være nede i vannet.. Utenom i det ene bassenget. Haha. Men det gikk da greit. Håper jeg ikke blir forskjøla igjen -.- Har nettopp begynt å være frisk.Nå har jeg jeg en sånn dag, igjen. En sånn dag hvor alt surrer, og jeg ikke vet hvordan jeg skal oppføre meg, eller hva jeg skal gjøre. Jeg prøver å ikke bry meg om tanker som dukker opp, og fokusere på det gode. Jeg blir rett og slett frustrert av meg selv, noen ganger. Jeg har det så bra, men iblandt så faller det over meg. Jeg vet ikke hva jeg vil, med alt. Hvilken vei vil jeg egentlig gå?

Jeg vil bare leve. Leve på den måten som gjør meg lykkelig.Olly Murs - Please don't let me go
En søt sang!

 

Kaizers Orchestra - hjerteknuser
En herlig sang, synes jeg.

 

 

Jessie j - who you are
Nydelig.

 

Synes virkelig du bør ta deg noen minutter og høre etter! ;)...og være våken nå. Jeg klarer bare ikke å sove når jeg er alene, jeg! Det er ett eller annet som får meg til å...ikke sove. La vær å legge hodet på puta, eller ligge å vri meg i ti minutter før jeg gir opp..Hvorfor? Begynner å bli veldig lei.

Jeg kan vel fortelle litt om hvor ille jeg gleder meg til dette skoleåret er ferdig! Da skal jeg puste ut, hive ut alt som har med skole å gjøre fra hodet mitt, og bare nyte livet, og sommeren! Jeg gleder meg så ille, og jeg kan ikke la det bli en fiasko! Dere vet når man legger masse planer, men så går over halvparten av de i vask?.. Dette skal ikke skje meg!

Jeg gleder meg til å spise MASSE jordbær (beste jeg vet), være på sjøen, telte, gå i lette klær og sandaler, ligge på stranda, bade, spise is, være brun, sene sommerkvelder, grille, skogsturer, shoppingturer, stå opp til en deilig sommerfølelse på morgenen, med litt sol og frisk, deilig sommerduft. Og så masse masse mer! Tilbringe sommerkveldene med gode venner. Det skal bli så deilig! Det er dette som holder meg i gang nå!!

 


Hei, Megan Fox med trashy stil. Ughh... veldig ille.Heihei!

jaaaaa. Dagen min har inneholdt skole og jobb! Pluss en times soving mellom disse to tingene. Haha.
Skolen i dag gikk greit, jeg klarer IKKE tanken på å stå opp tidlig for tiden og vil egentlig helst bare drite i alt, men vettuhva..Når jeg først kom meg dit så gikk det ganske greit. Ikke sånn BRA-greit, men greit. Så jeg føler at jeg bør ta en innspurt før skolen slutter, og gjøre ting litt (mye) bedre. Jeg har vært altfor dårlig i det siste! Det ligger tykt på samvittigheten, men.. det har nok sine grunner. Men nå, nå vil jeg prøve å skjerpe meg!

Haha. Dagens lille preken til meg selv!! Hjelper faktisk. Prøv det!

Jobben i dag inneholdt Gullivers reiser i 3D, og den var ganske så morsom synes jeg! Jeg fikk meg en god latter noen ganger i løpet av filmen. Høres sikkert ut som en jobb som ikke krever en dritt og bare er moro? Vel, det stemmer ikke helt. Det krever noe. Man tilbringer tid med en person som trenger støtte, og som har problemer på en eller annen måte. Du får lov til å være med på å gjøre dagen til denne personen forhåpentligvis litt lysere. Det krever noe å klare å få kontakt med det menneske, og gjøre en god jobb med å r være der for han/hun.

Det er ikke spesielt godt betalt å være støttekontakt, men det er supert som en tileggsjobb, tenker jeg. Men har du en ordentlig jobb fra før av, så trenger du sikkert ikke det. Om du trenger litt ekstra penger i måneden, er dette ganske greit.

 

Ja, back to.....school. Vi tok, eller Malin tok noen bilder av meg i dag som skulle brukes til en oppgave på skolen. Jeg tok noen av henne også, men de var strengt forbudt å legge ut. Haha. Såklart, så går det ikke ann å lagre bilder fra facebook lenger, så jeg får få de over på minnepenn i morgen, og legge de ut da! Fyfaen, det suger.

Dere få få et koslig bilde av Jack Black imens.


Sett den?

Da snakkes vi senere, så lover jeg å komme med litt mer betydningsfulle innlegg om ikke så altfor lenge!!