I går var jeg på vorse hos Kristina, der var vi 5 jenter som kosa seg og drakk litt før byen sto for tur :) På byen ble det vel nesten bare dans,dans,dans. Det er jo så stappfullt der at man må trenge seg gjennom, og nesten dytte vekk folk for å få plass til å bevege på seg!! Hadde vel egentlig ikke goddi å betale for å komme inn der, det måtte skjedd på en desperat-etter-en-tur-på-byen-kveld. Heldigvis har jeg en kjære bror som gjør ting litt enklere for meg ;)

 

Uansett, vi var ikke hjemme før halv 4-4 tiden..Kroppen min verket!!! Sovnet ganske fort da.
Jeg var en tur hos frisøren for å klippe meg litt også i går, det var jo så slitt at, ja...det var helt krusete nesten!
Så jeg klippet det en god del, og tynnet det ut litt. Nå må jeg se å få orden på fargen snart. Men jeg burde virkelig la det hvile en stund, så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre nå egentlig. Ganske kjipt.


Den er mye finere på!

Må legge ut ett par sanger! sjekk ut.


Lupe fiasco - The show goes on

 


Lupe fiasco feat John Legend - never forget you

 


Pitbull feat. Neyo - give me everything

 


Nicole scherzinger - don't hold your breath

 


Demi lovato - don't forgetNå har det gått noen dager siden jeg skrev et innlegg sist.. Jeg har vel ikke rukket å forandret meg så mye på den korte tiden, men håret mitt derimot..Det er gult..og oransje..stygt. Nå har håret mitt fått gjennomgå, jeg tørr nesten ikke røre det lenger. Farget det alt for mye. Gjorde litt feil i førsten, så har brukt litt flere pakker med farge enn nødvendig. Kanskje farget og bleket det 6 ganger nå. Sykt. Ikke så moro å se sånn ut på håret da, for å si det sånn! Men de fleste skjønner vel at det er under prosess, og at jeg ikke skal ha det sånn!! :)

 

Helgen min var ganske rolig. På fredag var jeg på jentekveld hos Marte. Vi spiste pizza og var rene gossip girl gjengen hele kvelden. Det var koslig, og jeg ble nokså sliten utover kvelden! Kvelden var så og si alkoholfri for meg. Ett par av de andre jentene dro på byen, mens jeg ikke orket, og dro trøtt hjem til min kjære seng! Sov veldig godt den nattan!! :)

 

På lørdag var jeg å ordnet på russebilen sammen med de andre, så dro jeg og Chris hjem til meg sånn i 8 tiden på kvelden. Etter mye frem og tilbake, bestemte vi oss for å tilbringe resten av kvelden hjemme, og inviterte Marte og Appel over på film! :) Nok en deilig dag.

Så i går var jeg og Chris i Sverige en kjapp tur for å kjøpe nødhårfarge til meg, for å forhåpentligvis få bort enda litt av det oransje før jeg skulle på skolen i dag. Etter det spiste vi middag hos kjæresten til mamman til Chris, Tommy. Han bor 3 minutter unna meg. Etter litt deilig mat, dro vi til Henrik og Madde en tur, der bleket jeg håret mens guttene så på film! :) Er fortsatt helt forferdelig på håret.

Har du gjort noe spennende i helgen?:)


Bilde av Kristina og meg fra tiden på Borg! Savner det!!! :)

 

I morgen skal jeg se på sydenturer!! :) ååååh, så deilig! Må virkelig få det til! Sydentur i Juni for meg og Chris! Magisk, vel.

Pluss at jeg håper resten av klærne jeg har bestilt fra H&M kommer snart. Tatt litt tid nå. Føles det ut som hvertfall!kiss kiss