Har du drømmer, som du tenker aldri kommer til å skje uansett?
Da er vi flere.

 

Det er mye jeg skulle gjort, mye jeg har lyst til. Men, jeg føler at tiden flyr så fort, så hvordan i all verden skal jeg noensinne få tid til alt?...
Ting som jeg har lyst til å lære meg, men som jeg tenker er for sent å begynne på nå, ting alle andre begynte på i ung alder og er kjempegode til nå! Jeg burde heve hodet, levet livet, ikke bry meg om hva andre sier og ha det kult, ikkesant? Jeg vet det.

 

Så er det større drømmer, for fremtiden.
Drømmer om å ville bo i utlandet en periode, i det minste reise mye og oppleve verden. Gå på skole i utlandet! Men så er det familie, venner og kjæreste. Skal man dra fra alt det?

Så er det drømmer om å ha en god jobb, en jeg virkelig brenner for. Jeg vil ha alt. Jeg vil ha drømmebryllupet mitt, et fantastisk hjem, adoptere ett barn, hjelpe mennesker, ha det godt økonomisk, oppleve alle mine smådrømmer jeg har hatt siden jeg var barn! Jeg vil gjøre musikaler, skrive en bok, være på toppen av ett yrke, gjøre masse veldedighet, være en god mor, datter, søster og venn.

Jeg har så mange drømmer. Har ikke du?
Jeg vet at jeg når ett punkt, hvor jeg må ta den avgjørelsen å enten leve livet fullt ut, eller fortsette å bare...leve, og være redd for å gi slipp på det jeg alt har. Det er jo ikke sånn at jeg mister det jeg alt har, selvom jeg hadde reist vekk en stund, er det?.. jeg burde egentlig bare hoppe i det.

Har du drømmer du er bestemt på å fullføre? Fortell meg! Jeg vil vite hva deres drømmer er, og hva du gjør med dem! :)

 

I tillegg til å sitte her å småklage litt over at tiden flyr fra meg, så kan jeg jo fortelle at jeg var på lærlingintervju i dag. Innenfor helsefag. Var på ett om mandagen også.

Først synes jeg det gikk kjempebra, og hadde en rimelig god følelse..

Men så ringte jeg fyren jeg var på intervju hos, som jeg fikk beskjed om, for å få resultatet,
og da fikk jeg ett kanskje........

Så da lå jeg å tenkte litt over hva som gikk feil, og hvorfor det ikke ble ja..Kom fram til at det
kan ikke være annet enn fraværet...faen ta meg. Hvorfor måtte jeg? Skjerpings!
Men, så kom jeg frem til...at et kanskje ikke er så værst, og at jeg ikke bør ta sorgene på
forskudd! Jeg venter spent frem til august :)Så da roet jeg meg ned, sank skuldrene og tenkte for meg selv at livet er ganske greit :)
Spesielt med bamse ved min side, såklart..........hehehe.

Det andre intervjuet jeg var på skulle jeg få svar på i slutten av uka! Så vi får se. Helst der jeg var i dag, jeg vil, MEN...alt duger!

 

Kryss fingrene  for meg!


                       


  
:)Forrige søndag kom jeg og Jan hjem fra Tenerife, og jeg føler jo at jeg bør dele noen bilder med dere! :)
Bedre sent, enn aldri. Turen var iallefall fin, svettet som noen griser dagen lang, sola oss, bada, spiste masse god mat og hadde det fint :)
Så det deilig ut? Det var det! ;)

Har dere gjort noe morsomt hittil i ferien da?! :)ganske pent!Har du hørt singelen til Atle Pettersen? Og i såfall, hva er din mening om den? :)
Jeg synes den var fin, ikke sånn at jeg kommer til å høre på den så ofte kanskje, men han har en
helt utrolig stemme, den gutten! Jeg fulgte med på han i x-factor, og ble nesten like gira hver gang
stemmen hans kom! :)

Hvis du ikke har sett den, her kan du ta en titt:
Maxi og Bella, ute på tur! Dette er rett nedenfor meg, tar 4 minutter å gå ned. Like it.


Bella svømmer for første gang! <3 Det var så søtt, hun seila rolig bortover!


Maxi i vannet det se :)Nå har det egentlig skjedd litt mye i det siste. Både godt og vondt.
Men, en gladnyhet er at jeg skal til Tenerife til Søndagen!! Hvor herlig er ikke det? Jeg og Jan drar! Er ganske nervøs også, fordi det er første gang jeg drar alene, uten foreldre. haha. Men, vi klarer oss nok vi :) Skal iallefall prøve å få slikket en del sol. Agghhh, varmen er jo helt SYK. Klamt og....ja. Har skrevet pakkeliste og gjort det meste klart. Trenger å finne ut akkurat hvem klær jeg skal ha med meg, sko osv, så må jeg farge etterveksten i morgen, hente bøker hos Tony, viktig å ha noe å lese på! - Laste ned mer musikk og legge inn på ipod. Lade kamera...ja!! Mye å tenke på!!Så har jeg også bestilt meg ny telefon, Xperia x10 :) Deilig å bli kvitt den dritten jeg har nå. Selvom jeg kanskje ikke er så ille glad i touch............Men må prøve noe nytt :)Har du noen spesielle sommerplaner?:D