Ta dine egne valg. Velg det rette for DEG SELV. Hvis du skal oppfylle drømmene dine, så kan du ikke ta hensyn til alle rundt deg. Hvis du vil flytte til California, gjør det. Eller er det en spesiell skole du har lyst til å gå på? kanskje en teaterskole i utlandet? Gjør det. Du må gjøre ting som gjør deg glad. Alle småting som gjør dagen din bedre, og til større ting, som tar lengre tid, som du virkelig vil. Velg å vær lykkelig, så blir dagene dine mye lysere. Hev deg over alt som prøver å dra deg ned. Det er vanskelig, i know! Det er helt utrolig vanskelig. Men gjør ditt beste. Og om du ikke klarer noen ganger, så er det fullt lov. Alle har sine stunder. Bare sørg for at det er fler gode enn vonde.
Marte sminker meg! Borg vgs

Jeg og Josefine hadde 16 års bursdag tror jeg det var.


Jeg og Silje på vei til Bedemarten 08!

Meg og Kenneth Jul 09

Tony og meg på isen

Meg, Lasse og Tony.

Meg i jula for mange år siden. Søtt skjørt.

Israel

Israel

Israel


Bønnemuren i Israel


Dødehavet i Israel...salt salt salt....og mere salt.

Moro å gå gjennom gamle bilder og tenke tilbake på morsomme stunder innimellom!I dag var en ræva dag på skolen, egentlig. Er ganske skolelei for tiden. Tar jo opp all tiden man har!!
Etter skolen dro jeg og hentet Kristina, så dro vi til Halden :-) Ho kjøpte seg noen ting til å pynte opp rommet sitt med, og etter det spiste vi på en Kinaresturang. jaaaaa...kan vel ikke si det falt helt i smak. Jeg har vel egentlig funnet ut at  jeg ikke er så kjempeglad i kinamat. Noe av det går bra! Jeg bestilte stekte nudler med biff, og det var jo 2 kilo nudler med noen rare kjøttbiter i. Ble småkvalm. I tillegg virket det litt møkket det litt møkkete der, men.. det gjør det jo nesten overalt for tiden.

tok et par bilder med mobilen, så det ble jo skikkelig dårlig!


Kjempe.....vakkert.......hahaha
Også maten!Digg?

Også vil jeg vise dere dette bilde av Bella!! Er ho ikke søt?! Jeg svimer av nesten. Vokst litt nå da.

Søta mi!Hjem kjære hjem..Jeg vil hjem! Sitter på skolen og venter på at klokka skal bli halv 4. Skoledagene er så trege! De varer alt for lenge, lenger en nødvendig..er du ikke enig?
Det er helt sykt kaldt ute nå og jeg merker det tar på! Etterpå skal jeg hjem og legge meg under dyna...!!!! Hvis ikke....jeg skal til Sverige med Kristina først. Det hadde jeg glemt. Bra jeg kom på det! haha

 

æææææ!!!

Hva skal du i dag?Nå sitter jeg å venter på frokost...Koteletter! Eller hvordan det skrives. Våknet til middag i dag jeg! Våknet egentlig i to-halv tre tiden, men var vanskelig å stå opp, sov så utrolig godt! La oss sånn i 3 tiden i går, jeg og Chris var hos et par venner av oss som har flyttet sammen, og når vi kom hjem så vi på Prince of Persia. Synes den var litt bra, jeg! Eller bra, da! Har du sett den, og hva synes du?Nå er det jo snart jul også, så da setter man jo opp litt juleting!


Vakkert, haha? Lillebroren min og mamma som har pyntet.

Ogsåååå er det koslig med masse lys! Synes ikke du?


Nå må jeg spise, så skal jeg treffe Kristina!Da er det blitt ryddet i klesskapet! Tok bare...to timer.  Nå har jeg lagd gryte, og skal spise litt før jeg og Chris skal til et par venner av oss!Chris og Bella :-)nam nam.Vi så på dragetreneren i går!!! And i loved it! TENK Å HATT EN DRAGE A!! Guuuud.
Har du sett den? Handler om vikinger som dreper drager, men så har vi "Hikken" som ikke vil
drepe drager, og isteden finner en måte å bli venn med dragene på. Utroooolig søtt!Nå har jeg fått i meg frokost og tenkte jeg skulle rydde litt her! Trengs så innmari. Så tenkte jeg å holde på litt med de pinglete jentevektene mine, før jeg tar meg ett bad og ordner meg for dagen! En idè å finne ut hva jeg skal først kanskje! Er ikke heeelt sikker enda.

 

 

Dere skal i dag da?


bloglovinHadde gledet meg til å kose meg med Christoffer i kveld, men det ble ikke så mye av..Aner ikke helt hvorfor, kunne jo ha blitt det..Hvis vi hadde goddi å gjøre noe for det. Men nei.Så jeg er litt...skuffa? hmm, eller lei meg blir det kanskje. Håpa vi skulle se på film, prøve vinen jeg fikk av mamma, spise, stappe i oss godteri og kose oss sammen..Ha kvalitetstid. Vikitg, ikke sant?

Men uansett, han kommer senere i kveld tror jeg. Og jeg har ikke noe "woho" følelse i meg, men heller litt mer "whatever" følelse, at jeg ikke gidder å gjøre noe, føler meg heller litt nedenfor, enn hva jeg gjorde tidligere i dag. Men jeg vil alltid ha han hos meg, så klart. Men sånn hva jeg gidder å gjøre ut av det nå, mente jeg.

Så jeg lurte på..Er det noen av dere som har noen forslag til hva jeg kan gjøre for å kanskje kose meg litt? Alle småting fra bare å lage en kopp kakao hjelper! Jeg vil kose meg i helga, jeg har lengtet etter den hele uka!!oooooi, så blek :-) sånn er det!

bloglovinEtter storefri skal vi ha fremføring i Medie og kommunikasjon....eller..DE ANDRE skal ha. Gruppa mi er ikke ferdige, Fredrik har vært syk hele uka, og Malin har vært syk. Ingen av oss har gjort noe. Vi begynte greit..men alt gikk i dass. Så snart skal vi inn å se på alle andre fremføre, mens vi sitter der og føler oss dumme fordi vi ikke har noe - og angrer på at vi ikke gjorde mer for å få det til. Skulle gjerne fremført og fått en karakter. Det er så mye å gjøre på skolen nå, alltid masse greier i alle fag, og når du legger alt sammen , så blir det.. MYEE!!!!
Kan ikke få gjort alt på en gang.

 

 

I want this.Nå har jeg pakket meg inn i dyna, etter å først ha kjøpt nye sko, og deretter stått ute å sett på bandykamp på stadion. KALDT!! Holdte på å fryse meg ihjel, og jeg hadde faktisk kledd på meg godt. Men ikke godt nok, tydligvis...
Var Christoffer sitt lag som hadde sin første hjemmekamp nå for vinteren, måtte få med meg litt :-)

Her er vinterskoene jeg tok med meg hjem.

Tok ett par bilder fra kampen også, men de får jeg legge ut i morgen, har ikke fått tilsendt bildene av Kristina enda. Kristina og Ferdi var med! glemte jeg å si.. :)

 

Gjort noe i dag, dere da?

Jeg gleder meg veldig til helg, vet jeg!!! DRIT LEI SKOLE!

Hva synes du om Nicki?...Hørt om henne?Følg min blogg med bloglovin

 

Like før jeg triller...Jeg laget pasta til middag. Skulle ha middag senere i kveld, men jeg var så sulten at jeg ikke gadd vente, og da laga jeg til alle mann likesågodt :-)


Skumleee øyne på Bella. Koser seg i kroken mens jeg lager mat.

Blir overfalt! Biter noe innmari! Tenna klør når de er små :-)

 

Nå har jeg en gymprøve å lese på!! Kjedelig. Holder egentlig på å sovne..og jeg bør egentlig få bra på den prøva. Søren. Har så ille lyst til å sove!! Elsker å sove! Og så kan det hende jeg drar til Kristina i kveld :-)

you can't bullshit a bullshitter! hahaNå har jeg nettopp tatt meg ett bad, og deeet gjør susen det! La skuldrene senke i det varme vannet og bare SLAPPE AV. jatakk?!?!

Deilig å slenge seg i en joggedress!
ååå, se på Bella! Øya hennes, og de søte labbene.. i love my baby!

Nå er det tid for å lese på gymprøve!!! huff...

I dag har jeg bare vært hjemme. Har vært deilig! Skulle ønske jeg hadde fått rydda og ordnet litt mer, men det ordner seg! Nå har jeg sett på en episode av One tree hill. Noen som følger med på det? Jeg er en liten nerd når det gjelder serier innimellom, er deilig å sette på noe sånt hvis det er en dag som dette og du kjeder deg/ikke har noe å gjøre..Serier jeg har fulgt med på nåfortiden er vel One tree hill, Gossip girl, Desperate fruer og The vampire diaries. Good shit!

Fikk vin av mamma i går btw. Prøve den ut til helgen :-)

Noen av dere som bruker denne dove kremen eller clearasil? Jeg kjøpte clearasilen for en stund tilbake
når jeg var på hyttetur fordi jeg følte jeg hadde ganske uren hud da. Det gikk iallefall vekk, enten om det  var kremen eller ikke. Ved siden av dove kremen står Ahava ansiktmaske. Kjøpte den når jeg var i Israel med mamma, den har noe greier fra dødehavet i seg. Som vi badet i, faktisk!! Kan jo hende noen av dere også har vært der, og har en slik en? Deilig i alle fall! Nå skal jeg kose meg :)!Sjekk ut DOGFUNK.COM, mye fett! :)Nå skrev jeg ett "ønsker meg" innlegg for litt siden. Synes det er så  moro og bare titte gjennom masse sider og få masse inspirasjon. Er så mye kult! Ta en titt;

 

Og noen av sidene jeg har vært gjennom denne gangen er;

Forever21.com
Quint.dk (Her kommer du inn på guttesiden, synes det er litt deilig med bagyklær - men gå inn så kommer du også inn på jentesiden gjennom denne)
Victoriassecret.com
Bikbok.com

Noe som falt i smak?Det skal ikke så mye til for å gjøre en glad! Det burde i alle fall ikke være det. Tenk på alle de små tingene det er å glede seg over. Det å få tilbringe tid sammen med gode venner, familie, mennesker du er glad i, og som er glad i deg. Man burde passe på å huske på de gode tingene man har i livet. Det er så mye lettere å se det negative enn alt det positive. Noe som er synd.

Jeg synes også det er kjempesøtt og betydningsfullt bare det å gjøre små ting for hverandre, hjelpe hverandre, ta seg tid til å snakke med hverandre. Det er vel kosligere det, enn masse tull uten følelser i? Og ikke minst er det viktig. Veldig viktig. Det er de små tingene som skal til!... Husk på det!

 Nå er jeg hjemme fra det som egentlig skulle vært Sverigetur, men isteden ble en Halden tur! Noe jeg angrer på. siden Halden suger :) Storsenteret.
Men uansett, nå skal jeg dusje og få på meg noe klær før jeg må ut igjen, men denne gangen for å drikke litt. Får se hvor mye av det jeg orker i dag! Men ut skal vi nok i alle fall :)

Kos dere  i kveld, så snakkes vi senere!! :)Hver dag er en ny dag..

 

Nå har jeg fått våknet litt og skal om ikke så kjempelenge sette meg i bilen for å dra til Sverige med Kristina og Ferdi. Tror jeg..Kan hende det bare blir østfoldhallen :) Jeg skal iallefall se etter ett par vintersko! Resten av dagen er jeg ikke 100% sikker på hva som skjer enda, men jeg har en liten mistanke om vi kommer til å dra ut. Jeg er egentlig ikke kjempekeen på å drikke i dag, men de andre vil, så..!! Og jeg heter ikke Nina for ingenting..jeg klarer å ha det like gøy uten alkohol! :) hihi. Vi får se.. Hva er planene deres da?

 

Btw, jeg var hos min vennine Elenora om torsdagen, og vi klarte ikke stå imot å ta noen "vierheltnormale"-bilder, så fant jeg ett par av de på facebooken hennes neste dag såklart, så synes nesten jeg må slenge inn ett par her også;Okei, her har vi rupert og rolf...eller........


Heeeeeei hei !!!

Også en trøtt meg som er på vei ut døra;Fint for dere at dere ikke ser etterveksten jeg har! For den er nemlig ganske ille nå, derfor skal jeg sette håret i en dott, bruke 2 sekunder på å irritere meg over at jeg ikke får gjort en dritt med håret mitt for tiden, og komme meg av gårde..!

Snakkes senere!Nå har jeg fått sett den nye Harry Potter filmen! Vet ikke heeelt hva jeg forventet meg, men jeg trodde vel at det skulle skje mer store ting kanskje. Men det kommer kanskje i del 2?...
Men filmen var bra fordet, jeg skvatt en del ganger iallefall :) Jeg er bare sikker på at de hadde greid å lage den enda bedre.Har du sett den? Hva synes du?I wanna show all my haters love!!!!

neidaaaa, hørt på musikk i bilen nå se :)
Nå nerder jeg på skolen nok en gang. Har vel egentlig nok av tid til det her nå, er ingenting å gjøre :-) haha, kanskje 3 gangen jeg skriver om at det ikke er noe å gjøre her! Må høres utrolig spennende ut å gå her?! Men, vi har litt av hvert å gjøre, bare ikke i alle timene hele tiden. Men jeg kan jo fortelle litt om skolen senere? :)

I dag skal jeg se på Harry Potter and the deathly hallows del 1 sammmen med Tony. Noen av dere som skal se den?
Legger ut traileren, kanskje dere får lyst! Jeg troooor kanskje den kan bli litt skuffende, jeg vet ikke.. Men jeg gleder meg uansett, blir spennende å se! Håper det blir bra.

 


Og disse tingene finner du her hvis du har lyst til å sjekke de ut;

hennes & mauritz
Bikbok
Coverbrands
Blivakker (ghd rettetang)
DNA
Elkjøp
IKEA
NELLY

Gidder ikke legge ut direkte link til hver enkelt ting, det hadde blitt litt mye, men regner med at dere klarer å finne fram selv hvis det er noe dere synes var kult og vil sjekke ut :-)
Pink - raise your glass

 


B.o.B - magic

 


Sirius - fuck up

 


Shontelle - perfect nightmare

 


Band of horses - the funeral!!!!!! love

 

Hva synes du om sangene?De fleste kjenner seg igjen i denne overskriften, vel? Regner med det, i alle fall ettersom det kan strekke seg i så utrolig mange forskjellige retninger. Men, alle har sine hemmelige ting som ingen vet, eller får vite. De fleste hvertfall, vil jeg tro. Som foreksempel hva du føler, ting du har opplevd, hva du tenker eller hvordan du er. The quiet things that no one ever knows retter seg mot alle, er dere ikke enige? Du har sikkert egne tanker som dukker opp når du leser det.

Uansett, dagen min i dag har egentlig vært lite innholdsrik Jeg har hentet Kristina på togstasjonen, kjørt broren min Tony til en kamerat, og nå sitter jeg og blogger her, mens Christoffer gamer COD. What a life...neida.

 

Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg får lagt inn fks, youtube filmer :)?

Da sier jeg natta!Deilig å komme hjem! Blir så trøtt av skole, virkelig trøøøtttt, aner ikke hvorfor. Kjennes ut som jeg skal svime av på vei hjem mange ganger!! Uansett.. Nå har jeg fått spist litt, og sett en episode av dirty sexy money (noen av dere som ser på det?) Og om et par timer skal jeg ut igjen.. så imens er det slækking på høyt nivå!

Snakkes!

 

...går ikke ann å laste opp bilder nå! meeen men.

 

 Nå sitter vi og har tekst på skolen. Jeg sitter på min faste plass ved siden av Malin, men tekst..eneste teksten jeg skriver er her på bloggen eller på facebook. Jeg har virkelig problemer med å gidde å jobbe for tiden! Var jo så godt i gang! I tillegg så må jeg levere inn naturfaglekser før jeg drar i dag..Hadde de klare istad men jeg klarte å hive de i søpla sammen med noen andre ark jeg hadde på pulten!! Herlig.

Ser ut som to boller...........å herre...Hva tenker du når du hører denne overskriften?

Jeg fant ett bilde med denne setningen på, og min første tanke var "faen meg så utrolig sant" og deretter tok tankene tusen forskjellige vendinger.
Jeg mener, alle lyver jo. Det er ikke noe å prøve å nekte for engang. Mange av oss flere ganger om dagen. Men hvor alvorlig det er...det er en annen sak. Kanskje lyver du om hvor utrolig fine de nye buksene til vennina di er, eller om hva du har brukt penger på til foreldrene dine. Lyver du kanskje om hvordan det egentlig går med deg? Eller kanskje du er en storløgner og ikke klarer å la vær å lyve om alt og ingenting.

Løgn er stort sett en negativ ting, som har negative konsekvenser. Andre ganger kan små hvite løgner hjelpe deg å unngå diskusjoner og krangler. Tingen er å vite hvor grensa går, og tenke over forskjellen på små hvite løgner som ikke skader noen, og de mer alvorlige løgnene.

Det å være så ærlig du kan, hjelper deg langt på vei, og de fleste setter pris på en ærlig venn/person.

Uansett, jeg synes overskriften og bilde har rett..


Right?!Har ikke gjort noenting på skolen i dag heller! Skulle fortsette på en litago oppgave, men jeg har rett og slett ikke orket å begynne. Isteden har jeg bare stirret inn i skjermen, sjekka facebook sånn ca. 154647 ganger, lest noen blogger, spilt frontierville på face (nødsituasjon-holdte på å kjede meg til døde..føltes det ut som.) og snakket litt med Aleksander som sitter ved siden av meg! Vi har grafisk btw.. Har flere oppgaver jeg kunne begynt på, men jeg vet ikke hva slags, og jeg orker ikke engang spørre, fordi jeg heller ikke orker å begynne med noe..

Og hvor deilig hadde det ikke vært å kose seg på spa nå? Få massasje og slappe helt av. Få løst opp alle knutene jeg kjenner i nakken. Guuuud. Det er min drøm akkurat nå!!!!På skolen i dag gjorde vi så og si ingenting. Var noen oppgaver vi slurva over i farta, så bare surra vi resten av dagen. Blir ganske surrete av og ikke gjøre noenting også! Men uansett, vi fikk ett oppgavehefte i tekst, som vi skulle levere inn. Det var sånn at vi skulle finne på forskjellige titler og skille tekster fra hverandre osv, og jeg klarte jo ikke konsentrere meg eller ta det seriøst, så jeg skrev jo bare tullete svar :) Mange fine overskrifter i alle fall. "Ronald kjøpte seg en is på Narvesen" (der skulle det være hvem,hva,hvor), og " Britney Spears har bra stemme!" (der skulle det være ironi), og det var sånn ca sånn vi holdt på gjennom alle oppgavene. Men sånn er det noen ganger!Ser at jeg er trøtt og slækk rett gjennom!!

Vi snakkes!Nå er helgen over og det er back to school! På fredag dro jeg til Sverige med en venn av meg, Kristina, og senere på kvelden kom Chris til meg! Bare slappet av sammen. På lørdag var jeg i byen en tur med en annen vennine, Sanne, så dro jeg hjem for å tilbringe tid med min mor som dro til Puerto Rico i natt! Senere dro jeg til Stine for å feire bursdagen hennes. Kjøpte ett nydelig undertøyssett, en ring og øredobber til henne. Var en koslig kveld :) Så folk jeg ikke har snakka med på lenge. Ble ikke tatt noen bilder i går desverre, så har ikke noe fra kvelden å legge ut!

Dagen i dag har gått bort til å rydde, kjede meg og være sammen med Bella! Jeg har vel godt av å kjede meg litt også :)

 


Vi snakkes!I dag har det vært studiedag som = null skole! Det er jo såklart en fin mulighet til å få gjort litt ting man ellers ikke har tid til! Så i dag har jeg støvsugd, tilbringt masse tid med Bella, kost meg med frustrerte fruer og ryddet i gamle ting!
Dagen er enda ikke over, så senere i kveld skal jeg ut å møte en vennine, Kristina!


Her er ett bilde av Kristina og meg!Er det noe du lurer på, eller noe du vil si? Send en mail til ninas_blogg@live.no!

Alt tull vil bare bli slettet :-)Får vel slenge med litt om meg selv!

Jeg heter Nina, født i 1992 i Buskerud. Nå bor jeg i Sarpsborg! Har gått 2 år med helse og sosial, og nå går jeg på Noroff Mediegymnas. Livet er kort, så man må prøve ut forskjellige ting mens man har muligheten :)
Jeg har tre brødre, en lillebror og to store. Bor sammen med mamma, stefar, den minste broren og hunden våres Bella. Kjempenydelig dachs!

 


Bella :)