Nå har jeg dusjet og lagt frem ting til i kveld :) Føler meg så stressa! Er så myeeee...kommer aldri til å bli klar. Skal til Martin og Marte, ett vennerpar på Greåker. Dette er siste dagen i 2010, dere! Ett helt nytt år venter..Er det forandringer i vente? Eller fortsetter alt som før? hmm...

 

I overigår var jeg ute og shoppet med Elenora, og i går var jeg ute med Christoffer, Vi var en tur på outlet også :)Denne krølltanga skjønte jeg ikke en dritt av.. kommer ikke krøller omtrent, og hva i søren er det jeg gjør feil? TIPS?!

Så kjøpte jeg meg en grønn bukse, men den glemte jeg helt å ta bilde av :)

 

Hva skal du i dag?Hello! Nå har jeg dusjet og kledd på meg for bursdag! Det er morfaren til Christoffer som skal feire bursdagen sin :-) Regner med at jeg får spist meg mett, de pleier alltid å ha masse kaker og sånt etter maten i tillegg! haha. Så det blir nok koselig. Så skal jeg hjem etterpå igjen. Hjemmm....Jeg sitter å lurer på hva i alle dager jeg driver med. Bruker en feriedag på...ingenting. Også føles det så rart og ha så mye tid til seg selv. Jeg kan bare kooose meg, være oppe sent, spise masse drit, og bare gjøre akkurat som jeg vil. Jeg kan jo som regel det ellers også, men nå er det liksom bare meg å ta hensyn til. Og så klart de andre i huset her, men de klarer seg selv. Hehe.

Brått så stikker jeg ut i kveld fordi jeg ikke klarer å slappe av helt, eller så holder jeg med INNE. Ser på koslige filmer og stapper i meg namnam. Namnamen skal det bli slutt på! Jeg må få bort valpefettet!!!! Jeg sier ikke at jeg er fet, det vet jeg godt at jeg ikke er :) Så dette er ikke sånn klage-på-vekta innlegg, for vekta er helt super :) Men dere vet sikkert hvordan det er å ville justere på ett par saker her og der? SÅ DERFOR SPØR JEG DERE: ER DET NOEN SOM HAR NOEN GODE TIPS? Om det er til å stramme opp, få flatere mage, blablabla, YOU NAME IT.  Jeg tar imot her!

Jaaaa... da får jeg gjøre meg ferdig til å dra :)

Byebye!I dag har jeg vært på jobbmøte som gikk bra, og ute å shoppet med Kristina!Nytt klesstativ :) hang noen av klærne der, mens resten er i klesskapet som var overfullt og derfor grunnen til kjøpet.Sko. Så litt rare ut på bilde :)Nye knagger!2 nye rammer.kurv til armbånd.en deilig strikka genser, nattkjole og ett par undertøysett :)

Tørr ikke skrive noe lenger innlegg, for Chris ligger ved siden av meg og sover! Redd for å vekke han!! Haha.

Vi snakkes!Heeeello! Nå har jeg kommet hjem fra et møte angående støttekontakt-jobben. Fått vite hvem jeg skal jobbe med og litt sånt forskjellig. Merker jeg gruer meg veldig! Men vi får håpe det går bra.

Etterpå skal jeg en tur til byen med Kristina. Vi skal shoppe litt og bytte noen gaver. Gleder meg :) Beste jeg vet omtrent er å komme hjem med nye ting, og rydde rommet og få på plass tinga og styre og ordne. Følelsen man får av det. Moro, ikkesant? Hvis jeg kjøper meg noe nytt, alt fra en kjole til pynt på rommet, så vil jeg ha det ryddig, da føler man seg bedre, og det er mer moro, synes jeg da. Isteden for å bare slenge ting rundt hvertfall.

Jeg hadde en fin julaften! Jeg har nesten ikke fått skrevet noe, har ikke hatt tid til å sette meg ned for å skrive noe særlig, så da har det blitt sånn. Men det var en fin kveld, vi var hos tante og onkel :)
Bella min :)


Hunden til tante :)

Fikk Yogamatte og Koss headset av Christoffer. Som jeg ønsket meg. Atter en gang gadd jeg ikke ta bilde av tinga, men de fleste av dere vet hvordan det ser ut :) Fikk 2 nye puter av mamma, yeeeees. De jeg har hatt nå er helt..rare.
Også noen ting til :) Og litt penger.

Nei, jeg tok ingen bilder av meg selv på julaften, og fikk heller ingen andre til å gjøre det! haha. Jeg tenkte rett og slett ikke på det i det hele tatt. Var for opptatt meg å spise meg stor.

 


åååååh hahahhaha. ser ut som den fnisejenta. Shiiiiiiiiiiit.

Nå får jeg skifte og komme meg av gårde  vel! :)Nå har jeg fått blogget lite! Men dere vet helt sikkert hvordan det er med julestress og mas! Nå er hvertfall alt klart, utenom rommet mitt som jeg har skullet rydde i flere dager nå..
Nå har jeg spist middag sammen med de andre nede, så nå har jeg tent masse lys på rommet, og tenkte å rydde litt mens jeg venter på siste episode av Den unge Fleksnes! :) Synes Marve er så herlig.

BTW!!!! Jeg fikk en hjerteplante for en stund siden av Christoffer, men nå er det visnet!!! Jeg klarer ikke å ta vare på sånne blomster..jeg tror jeg overvannet den! ER DET NOEN SOM HAR TIPS TIL HVORDAN JEG KAN FÅ DEN GRØNN/TIL LIVE I GJEN, ELLER I DET HELE TATT OM HVORDAN JEG TAR VARE PÅ SÅNNE PLANTER?

Hadde vært fint!

Hva skal du i morgen?Ja, nå sitter jeg på skolen.....når jeg kunne vært hjemme i senga! Jeg fikk ikke med meg at vi begynte klokken ti i dag, så jeg stressa av sted til skolen, men når jeg kom, så var det helt tomt...Moro. Ringte til Aleksander i klassen, og fikk avklart at vi begynte sent i dag, såååå... da satt jeg her da. haha.

Legger ut noen sanger dere sjekke ut om dere vil! :)

 

TI- feat Christina Aguilera - Castle walls

 

 

Jessie J - do it like a dude

 

Drake - forever

 

Da er det vel bare å vente på at de andre kommer! Nerde litt på nettet, og blogge litt veeeeel :)Nå er det snart tid for å la seg fly avsted til drømmeland.

Natta folkens!Sett Twister filmen? Den går på Tv filmkanalen nå hvertfall, hvis ikke den er slutt! Sett den flere ganger før, og den er litt spennende. Handler om en gjeng som jakter på tornadoer. Så på den i stad mens jeg stappet i meg litt godteri, men fant ut at jeg hadde litt å gjøre :-)

Tenkte jeg skulle rydde litt nå, har på følelsen av at jeg ikke kommer til å sovne sånn kjempetidlig i dag!Nå er det nattan på  meg! Skole i morgen, og heldighvis ferie snart! :)

Sov godt! Vi snakkes :)Denne helgen har faktisk ikke vært over på to minutter som det pleier å føles som! Ikke fullt like fort som vanlig.
I går var jeg, Tony (storebror) og Chris i Lier for å ønske pappa gratulerer med dagen. Senere på kvelden dro jeg og Chris til Martin og Marte (et par venner av oss) og kosa oss der litt, sammen med de, Stian og Atle. Det ble ganske sent, men vi måtte likevel opp tidlig i dag, for å gjøre oss klare for Strømstad-sandefjord båten. Var julemiddag med familien til Chris :-) Jeg kjøpte meg ny barberhøvel og ny mascara.

Gidder ikke ta bilde av tinga, det er like så godt greit å finne bilde av det på nettet å legge ut! Ser likt ut uansett :-)


Hva har du gjort i helgen da?

Nå skal jeg ta en varm dusj! Er helt frossen.and Im not sure what to do!

Frister litt og ta det med ro i dag, og heller finne på noe i morgen! Eller skal jeg slepe meg ut etterpå?
Hmm....

som sagt, sliten! hehe :)

Noen som ser på Unge Fleksnes by the way? Jeg har ikke fulgt med på det, men de gangene jeg har sett, har jeg ikke klart å la vær å smile av Fleksnes. Haha. Litt morsomt er det!

Jeg husker jeg og stefaren min pleide å se på Fleksnes før (den gamle) når vi var syke ogsånt! Fleksnes og brødrene dahl så vi på :)Haha, herlig!ahh, fant et gammelt bilde av meg! Det var før jeg skulle på fest, long time ago! Finner stadig gamle bilder. Er litt morsomt å se på, og tenke tilbake på morsomme ting :)

 Deilig at det er fredag! Er så DIGG å tenke på at jeg IKKE trenger å tenke på noe! haha. Bare chille helt, være oppe så sent jeg vil og stå opp midt på dagen i morgen om jeg vil det :-) Nå er jeg ganske så trøtt, men middagen er snart klar, så jeg skal holde meg våken, spise og finne ut hva som skjer i dag!

Hva skal du i dag? Noe spennende som skjer i helgen? 

Hører du, eller har du hørt noe på The Beatles?Nå sitter jeg i engelsktimen, og er nettopp ferdig med engelskfremføringen. Gikk vel ikke akkurat så bra, men vi fremførte hvertfall! Så kom Anders med en sang på slutten, ante ikke noe om at vi skulle ha med det. Haha. Og jeg som vanlig, får tårer i øya fordi jeg må le.. Føles ut som man står på utsilling der oppe, mens musikken står på. Alle bare står der, mens rester bare glor. Hahahaha. Jeg døøøør.
Vi hadde om Northern Ireland.


Nå er det back to work!I dag har jeg endelig fått kjøpt gave til mamma og stefaren min. Måtte jo land og strand for å finne ett krumjern! Det  var utsolgt over alt. Så har jeg kjøpt en rist til å ha ribba på i ovnen. Så da fikk de begge tingene de ville ha :)

Jeg er utrolig utslitt nå, blir det så fort! Været tar på. Skole! Og i tillegg har jeg ikke fått spist i dag. Eneste jeg spiste når jeg var ute å handlet med Malin i stad, var en chips. Så nåååå skal jeg lene meg tilbake, spise og slappe av.

Fant ett gammelt bilde i går! Fra sommerenHva har du gjort i dag da? Fått handlet inn julegavene enda?I dag har jeg vært på jobbintervju for støttekontakt, og jeg fikk jobben :) Så nå skal jeg begynne som støttekontakt. Skummelt og spennende!

Har også vært og brukt gavekort jeg fikk fra blogg.no, på The bodyshop! Kameraet funker ikke nå, så legger ut bilder av tingene fra nettsiden dems.

 

Har enda litt penger igjen på gavekortet :)

Hva har du gjort i dag da?

Nå sitter jeg på skolen i Grafisktimen! Lite grafisk, heller en god dose med step up! Blir gira av sånne filmer, er jo så herlig! Synes ikke du? Gjør så jeg savner gamledager litt, når jeg og venner av meg pleide å danse ute hver helg. Grunnen til at vi var på diskotek var for å ta av på dansegulvet. Men nå har vi vokst fra oss det.. Men lysten til å danse er fortsatt der. Lyst til å lære meg skikkelig å danse jeg :-)

 

For en liten stund tilbake vant jeg et gavekort hos Bodyshop, konkuransen kan du se HER.
Så det var moro! Vil du sjekke ut siden til bodyshop, trykk HER.Jaaa. I går var jeg og Jan i bursdagsfest hos en venn av oss, låvefest :)
Det gikk jo bra det, nok fulle folk hvertfall. Og siden Jan har masa om at han har lyst å drikke lenge nå, siden det er lenge siden sist, så tror jeg han ble fornøyd i går :) Så sånn ut hvertfall! Jeg hadde det ikke så værst selv, dansa og kosa meg. Snakka med folk jeg ikke har snakka med på en stund ogsånt. Og det er jo kjekt! Så det var koslig.

Nå i dag lå vi i senga til klokken 3, så dro vi til farmora og farfaren til Jan for å spise middag. Nå er vi hos meg og har nettopp sett på Blood and bone! :) Nå skal vi vel bare fortsette å slappe av kan jeg tenke meg.

Helga går så fort!!! Virker som det varer 5 minutter, så er det rett tilbake på skolebenken 1 uke, som virker som en evighet! Er du ikke enig?

 

bloglovin

Har ingen bilder fra i går, men hvis noen andre har det og jeg får tak i dem, så kanskje det kommer ut senere! :)Nå har jeg nettopp kommet hjem fra juleteater i Filadelfiakirken! Måtte nesten se når lillebroren min var med :) Sto opp 20 min før vi skulle dra i stad så ser vel egentlig ut som en dass. Nå er jeg og Chris hjemme, og skal dusje for å gjøre oss klare til låvefest hos et par venner av oss. Håper jeg slepper å dra med meg en full Chris hjem i natt. Not fun.

Har ingen bilder å legge ut nå, men det kommer senere! Litt kjedelig innlegg, men noen ganger må det nesten bare bli sånn!På skolen i dag hadde jeg norkstentamen, stilen min het "en engel". Etter det hadde vi mediefag, hvor vi egentlig ikke gjorde en dritt. Engasjerte! Og etter skolen dro jeg til Sverige med Jan for å handle noen julegaver, meeen vi fant ingenting! Kjedelig. Så nå er vi hjemme hos meg for å se på film og spise kebab!

Såååå jeg har ikke hatt noe fritid til å blogge i dag!!

 

Men, hva skal du i kveld :)?datan har vært tullete i dag, så jeg fikk ikke trykka på internett ellernoe istad. Men uansett, nå er det vel på tide å legge seg. Jeg har norsktentamen i morgen og etter det vanlig skoledag, så jeg burde få meg litt søvn. Blir så oppgitt over meg selv når klokka er så mye. Liker egentlig å legge meg tidlig, men jeg får det ikke til! Noen ganger funker det kjempebra, men så faller jeg ut. Og jeg sliter med å sove når jeg er alene. ææææ, skal begynne å slite meg ut så jeg får sove bedre :) Good plan.

 

Dere får sove godt allemann!!Hadde mattetentamen i dag, og jeg fikk ikke til noenting....tro det eller ei, men jeg hadde ikke med kalkulator!!!!!! Den jeg har funker jo ikke, så jeg skulle ta med en annen en hjemmefra i dag tenkte jeg, men det glemte jeg. Og da gikk jo alt i vaska såklart. Og så skulle jeg ta med skolepcn hjem for å gjøre ferdig en nyhetssak som skal leveres i morgen, men den glemte jeg!! Hadde skrevet PC på hånda mi og greier.. så nå føles det som ALT som har med skole å gjøre går i vaska. Og det har jeg ikke råd til!  Blir så sur på meg selv. At det er mulig å være så dum.

Istad sov jeg fra kl tolv til kl fire! Kom hjem i elleve-halv tolv tiden. Det var deilig, men samtidig så føler man at man sløser bort hele dagen. Best det ikke skjer for ofte. Men jeg er dårlig nå, pluss at jeg ikke fikk sove i natt, så da sier vi det går greit :-)

Har hengt opp noen sommerfugler i gardinene på rommet, synes det ble litt søtt:


Eller hva?

Så har jeg satt frem ett par nisse-telysholdere i vinduskarmen:


jaja....


Hva skal du i dag?hellye! FOR en kjedelig dag, men samtidig UTROLIG DEILIGE dag! Bare nyte fred og ro. Utenom at hodet mitt er bangbang. hehheh.
I morgen må jeg tvinge meg selv på skolen for å ha mattetentamen..noe som kommer til å bli pain! Sitte der med rennende nese, hoste, hodepine....drep meg? Og jeg KAN IKKE matte, og jeg har faktisk ikke goddi å lese heller. Først å fremst fordi jeg ikke vet hva jeg skal lese på, og fordi jeg ikke har boka..også fordi jeg er død.

Kanskje jeg skal søke på nettet og skrive ned noen regler osv? Jeg må hvertfall finne frem en kalkulator,linjal og..noe mer mattesaker.

snakkes senere!! Selvpleie på gang.

 

bloglovinVil du følge meg på bloglovin? Det hadde gjort meg glad. Kanskje følger jeg deg også!

 

bloglovin

Trykk på bilde! :-)Jeg er hjemme fra skolen i dag, hadde ikke klart å sitte på skolen med alt det maset, i den formen her. Jeg er dåååårlig nå. Vil begrave meg selv. Dø. haha, her kommer det ut! Ikke noe gøy å være syk da, for å si det sånn!
Også vet dere når man først ER syk, så er det ingen som egentlig gidder å tro på deg? Kjenner du igjen det? Typisk synes jeg. Når folk her prøver å si at jeg får dra på skolen uansett, men nei. Nekter. Må man SE dødssyk ut for å faktisk få lov til å være syk?.. Ohgad.

Kvelden i går! Chris kom til meg og vi spiste pizza sammen med de andre her. Etter det ordnet vi litt godteri og gikk opp på rommet for å se på film, der han så bildet jeg hadde laget som lå på sengen og ventet på han! Tror det  var godkjent, så ut som han synes det var koslig. Mens jeg ordnet istand til filmtitting, så forsvant han, og kom tilbake med to roser til meg. Søtt! Jeg trooor det var to roser fordi vi har vært sammen i to år. Men det spurte jeg ikke om. Jeg synes det er så koslig å få blomster og småting. Vi hadde avtalt å ikke kjøpe noe spesielle greier til hverandre. Synes ikke vi trenger det for å vise hvor glade vi er i hverandre, små ting er minst like søtt. I tillegg er det snart jul, pluss at jeg har bursdag i Januar. Så det går en del penger.

Nå har jeg sett litt på Charlie st.cloud, og i løpet av de første 15 minuttene av filmen, trilla tårene som en foss. Har du sett den? Jeg har lest om den, så jeg visste det skulle skje noe. Charlie og lillebroren var i en bilulykke, og lillebroren døde. Så ser Charlie døde mennesker etter dette, og møter lillebroren sin hver dag.Så bilder av rosene jeg fikk:

Og denne hjerteforma blomsten fikk jeg når jeg hadde klart billappen (må vise litt,hehe):


Chris som julenisse, haha!:


så meg og Bella i dag da:

Nå skal jeg ta meg en muffins og se resten av filmen!Er vel sånn det føles når man ikke er helt i form. Først får jeg hetesjokk over hvor varmt det er, så en stund senere holder jeg på å fryse i hjel. Brrrr.

Har satt sammen noen bilder i en ramme til Christoffer, hva synes dere? :så laget jeg noen muffins i går, men de...ble dårlige. og i tilegg ser de...kvalme ut. haha

SÅNN SER DET UT HJEMME HOS MEG NÅ! maaaasse snø!


ute på landet :)Våknet litt senere enn det jeg hadde planlagt, og jeg sov så goooodt!!! Fikk ikke sove før 3 i natt på grunn av formen. Nå skulle jeg ønske jeg ikke måtte stå opp! Men jeg og Christoffer har vært sammen i 2 år i dag, og jeg skal ordne ferdig noen småting. Lagde noe til han se, men jeg ble ikke fornøyd, så jeg må prøve å fikse litt mer på det. Så skal jeg prøøøve å ta en lynkjapp tur til byen med Kristina. Så må jeg rydde, og dusje...nooo way at det her går.

 

Nesa renner som en foss....skyt meg.
Hvorfor kunne ikke den 7. vært om en uke? hahah

Btw, så har jeg endelig fått tatt etterveksten som jeg har klaget så ille over! Yeeeees! Da kan jeg nyte det så lenge det varer hvertfall.

 snakkes! Have to runFri fra skolen i morgen for å øve på tentamen! Har mattetentamen på torsdag. Jeg begynner å bli ordentlig dårlig. Forskjøla. Nesa renner, hodet verker, kroppen er alt for slapp. Nyser og hoster hele tiden. Hate it!Har du fått vinterforskjølelsen enda?Sitter på skolen og føler meg dååårlig. Vil hjem og ikke gjøre noe som helst! Merker jeg begynner å bli forskjøla.

I morgen har jeg og Christoffer vært sammen i to år. Er en god stund det.

Intressert i hvordan det skjedde?

Jeg gikk på Borg videregående, det samme gjorde han. Jeg gikk helse og sosial og han gikk elektro. Jeg begynte å legge spsielt merke til Chrstoffer, helt til en dag han var den eneste jeg brydde meg om å se. Vi begynte å prate sammen, og jeg husker de pinlige øyeblikkene når vi gikk forbi hverandre og sa hei. Etterhvert ga vi hverandre en klem hvis vi turte. Ene dagen jeg satt i klassrommet, og vippa på stolen såklart, hvor vi hadde vinduer langs  hele veggen i 1.etasje, så jeg Christoffer kom løpende fra gymmen, og jeg stoppa helt opp, gispa og omtrent mista pusten, før jeg fòr ned på gulvet! Dette har jeg ledd mye av i ettertid. Uansett, så husker jeg første gangen vi fant på noe. Jeg kom til han etter han hadde vært på skolen og jeg på praksisjobb, og jeg gleda meg så enormt. Det var helt utrolig koslig, vi så på film og småkosa. Husker åssen det knøt seg i magen og hvordan sommerfuglene fløy hver gang han holdt meg eller sa noe søtt, eller vi bare titta på hverandre. Jeg var hos han en del ganger før han kom til meg. Da var jeg så utrolig nervøs. Mamma lagde middag, tente lys og hadde gjort alt jeg ville for at det skulle bli bra, men med en gang vi hadde spist opp og mamma satt på filmen så dro jeg med meg chris opp på rommet, fordi jeg var så redd for at noen skulle gjøre noe så det ble sinnsykt flaut. Syntes så synd på mamma, hehe. Men den 7. desember 2008 skulle han følge meg til parkeringsplassen ved faren sin, og da spurten jeg om han var gutten min. Vi drev å flørta og tulla, så fallt det ut av meg, men jeg mente ikke gutten min sånn sett, men vi hadde jo holdt på en stund, så litt min var han jo. Og da sa han; Ja, hvis du er kjæresten min,så".. og da sa det klikk i hodet mitt, og så pressa jeg fram ett stille ja :) Så klemte jeg han så han ikke skulle se trynet mitt, haha. Da ble det stille ett langt øyeblikk, så føltes som om begge to sto å tenkte på hva som nettopp hadde skjedd..

Jeg gråt av lykke når jeg kom hjem, og jeg elsker han den dag i dag.Det bilde her er fra en av de første gangene han var hos meg. Ikke DEN første gangen da.

Surpriseparty som ble holdt for Egzon i går, gikk fint. Var koslig! Selvom det ble litt mye alkohol etterhvert, men det gikk bra. UTEN Å TULLE så mener jeg at jeg koser meg mer når jeg ikke drikker. Jeg angrer så ille hver gang, aner ikke hvorfor, men. Jeg liker bedre å slappe av og kose meg, ta noen øl og ta det pent isteden..Men noen ganger kommer kula da! Er vel ikke til å unngå? Er jo ikke ofte jeg drikker nå fortiden, så. Rett og slett fordi jeg ikke har lyst. Før ville jeg feste hele tiden og stå på, men det føles som jeg har fått nok. Eller kommet meg over den party til tusen-greia. Men så klart, noen ganger!

Men tilbake til bursdagen! Egzon ble fornøyd tror jeg! Litt flau også, nå vi hoppa fram og skreeek GRATULERER! Var morsomt vettu. Legger ut noen bilder :) ser gale ut alle sammen.

Nå skal jeg rydde her, dusje og spise middag! Det er dagen derpå, og jeg føler meg ikke helt topp.

Hva skal du i dag?Nå har jeg fått stått opp og både dusjet og spist! Nå skal jeg prøve å få slept meg til byen snart for å kjøpe bursdagsgave til egzon, som jeg skal i surpriseparty til i kveld! Søte Elenora som holder det. Håper ikke han vet om denne bloggen og ser det! Da hadde jeg ødelagt alt, haha.

Aner IKKE hva jeg skal ha på meg, alt føles bare surr..Og jeg MÅ kjøpe hårfarge etterpå, for jeg viser meg ikke frem i den etterveksten her!!

La meg btw klokken tolv i går kveld, sammen med Christoffer, og det var kjempedigg! Sovne så tidlig på en fredag. Herlig. Fin følelse når jeg våkner dagen etterpå også.

Nå må jeg få på meg noen klær og komme i gang her!

 

bloglovin

bloglovin

 
 

Nå skal jeg spise og se på Gossip girl! Og klokken er bare litt over halv TOOO, ettersom vi fikk gå etter lunsj i dag!!

Herlig.

For det første har jeg så sinnsykt lang ettervekst nå, så det er helt kvalmendes..kan IKKE gå med håret ned, noe som begynner å gå meg på nervene. Jeg er lei svartfargen og vil ha noe lysere. Lysebrunt kunne jeg kanskje tenkt meg nå, og senere en naturlig mørkeblond.

Og jeg savner og ha på meg extensions og late som jeg har lenger hår enn hva som egentlig er sant!! Det jeg har er brunt, ikke svart, og jeg vil helst ikke farge det svart, tilfelle jeg har brunt igjen senere. Så da får jeg bare leve med det, og skaffe meg noen svarte extensions etterhvert også, så jeg har det. og blonde...Guuuud, så mye jeg vil ha fortiden!

Håret mitt er hvertfall helt umulig fortiden og i tillegg har jeg en superverv etter å ha sovet alt for mye med håret opp..TIPS TIL Å FÅ VEKK DET????

Uansett, her ser dere en Nina som savner å ha på seg clip-on extensions som strammer og klør i hodebunn;

Det ble ikke noe av at Annhelen kom alikevel, så jeg har da vært sammen med Bella, sett på Harry Potter og ....spist muffins...

Nå skal jeg løfte de supertunge vektene mine litt, før jeg må dusje før det blir for sent :-)
Har du sånne små vekter som du kan trene litt med når som helst, og nesten hvor som helst? Kjekt å ha.

Btw, på torsdager har vi gym, og nå fortiden har vi styrketrening. Jeg syns det var så deilig å ha gym i dag. Man føler seg mye bedre etterpå. Slite ut seg selv, så blir man mye roligere i kroppen!


bloglovinNår jeg kom hjem i stad drev mamma og Kenneth (lillebroren min) å lagde muffins. mmmm! Det gjorde ikke meg noe. Også synes jeg muffinsrøra er så goood!!Nå har jeg spist litt middag, så nå unner jeg meg en muffins, og har tenkt til å nerde til Sims 3! Tusen år siden sist jeg har spilt, har egentlig nesten ikke spilt det siden jeg kjøpte det. Spiller du sims?

Venter også på at Annhelen skal komme, egentlig derfor jeg nerder litt mens jeg venter vel :-)

 

bloglovin Bruker du bloglovin?

 

bloglovinHadde ikke lyst til å stå opp i dag! Jeg blir ordentlig morragretten når jeg må opp av den varme dyna og kjenne kulda omringe meg. Helt forferdelig!!
I går var jeg hos Christoffer! :-) Fikk ikke skrevet noe innlegg.

Hørte på nyhetene i dag at en 1 år gammel baby ble funnet ute forfrosset (heter det det?)....stakkars. Lurer på om mora har glemt ungen sin ute, gjort det med vilje, eller hva som har skjedd?!

 

Men nå måååå jeg jobbe med en engelsk oppgave om USA..! Etter det er det gym :)Like a G6 - Far east movement feat the cataracs & dev

 

Raise your glass - pink

 

Check it out - Nicki Minaj

 

beautiful thieves- afi

 

Seek bromance - tim berg

 

Har du flere bra sanger til meg?